Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Τον «έφαγαν» για παραδειγματισμό!

❱❱ Η δολοφονία του 25χρονου χούλιγκαν στην Κυψέλη έχει μαφιόζικα στοιχεία, που παραπέμπουν σε εκτελεστές συμβολαίου θανάτουΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ενας 25χρονος Ελληνας, σεσημασμένος για ληστεία και επεισόδια σε γήπεδα, είναι το θύμα της δεύτερης μαφιόζικης δολοφονίας που έγινε μέσα σε ένα 24ωρο, το βράδυ της Δευτέρας, στην πολυσύχναστη Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ψάχνουν στοιχεία για να συσχετίσουν την εν ψυχρώ εκτέλεση του νεαρού χούλιγκαν με τη δολοφονία που έγινε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Περιστέρι με θύμα έναν 61χρονο, το όνομα του οποίου αναφερόταν το 2010 στη μεγάλη δικογραφία για το κύκλωμα εκβιαστών μαζί με αυτό του Βασίλη Στεφανάκου. Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα πρώτα θύματα του αναμενόμενου (μετά τη δολοφονία του «μεγάλου αφεντικού») πολέμου στη νύχτα!

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία εμπλοκής του 25χρονου σε υποθέσεις της νύχτας ή, τουλάχιστον, δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο η Αστυνομία. Ετσι οι έρευνες στρέφονται, καταρχάς, στο ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος προσωπικών διαφορών που προέκυψαν από παράνομες δοσοληψίες.

Ωστόσο, όπως λένε έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, ο τρόπος με τον οποίο διαπράχθηκε η δολοφονία έχει μαφιόζικα στοιχεία που παραπέμπουν σε εκτελεστές συμβολαίου θανάτου και, μάλιστα, με στόχο τον παραδειγματισμό και την εκδίκηση.

Με πιστόλια

Ο νεαρός καθόταν μαζί με τρεις φίλους του σε ένα μπαρ της Φωκίωνος Νέγρη, όπου απολάμβαναν το ποτό τους και ναργιλέ, καθώς το κατάστημα φημίζεται για το ανατολίτικο στιλ του. Ξαφνικά μπήκαν στο μπαρ δύο άνδρες που φορούσαν γάντια και κουκούλες, κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι όπου καθόταν ο 25χρονος Δ.Β. και αμέσως έβγαλαν πιστόλια από τις τσέπες τους, με τα οποία τον «γάζωσαν» με δέκα σφαίρες!

Στο μπαρ επικράτησε πανικός και οι θαμώνες έτρεχαν αλλόφρονες να προφυλαχθούν, ενώ και οι φίλοι του 25χρονου βγήκαν τρέχοντας στον πεζόδρομο αμέσως μόλις έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί.

Οταν οι οπλοφόροι έφυγαν με ψύχραιμα και γοργά βήματα από το μαγαζί και απομακρύνθηκαν πεζή από το σημείο, οι φίλοι του 25χρονου επέστρεψαν και τον βρήκαν πεσμένο στο δάπεδο μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Αμέσως τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική στην Κυψέλη, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Στη συνέχεια οι φίλοι του θύματος εξαφανίστηκαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν είχαν καταφέρει να τους εντοπίσουν ως αργά χθες το βράδυ για να τους πάρουν κατάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...