Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζαν Μαρί Λεπέν: «Ανέβηκα γυμνός στον Παρθενώνα»

❱❱ Ο Ζαν Μαρί Λεπέν εξιστορεί τα νεανικά του κατορθώματα σε βιβλίο που κυκλοφορεί σήμεραΤον γυμνό τουρισμό του σε αρχαία αξιοθέατα της Ελλάδας, την αδυναμία του στο τραγούδι αλλά και το πόσο αδιαφορεί για την κακή του φήμη αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά του που κυκλοφορούν σήμερα στη Γαλλία ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Ζαν Μαρί Λεπέν. 

Στις 400 σελίδες του βιβλίου με τίτλο «Fils de la Nation» («Γιος του έθνους»), ο πολιτικός εξιστορεί με λεπτομέρειες μια διαμονή του στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όπου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον ναό του Δία στην Αρχαία Ολυμπία ζεστάθηκε. «Κατευθυνόμουν προς το στάδιο. Γδύθηκα και πήρα θέση στην αφετηρία, όπως οι αθλητές δύο χιλιάδες χρόνια νωρίτερα, γυμνός όπως ταίριαζε» αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τη μέρα που το έκανε δεν υπήρχαν θεατές, στους οποίους επιτρεπόταν να παρακολουθούν τους αγώνες αυτούς στην αρχαιότητα.

Αίσθηση ελευθερίας

Καθώς αυτή η αίσθηση της ελευθερίας τού άρεσε, αλλά και επειδή ήταν ιδιαίτερα υπερήφανος για το νεανικό του κορμί, είπε να επαναλάβει την εμπειρία αυτή και στην Αθήνα. «Σκαρφάλωσα σχεδόν τρέχοντας προς τον Παρθενώνα. Ημουν μόνος, γι’ άλλη μια φορά, και για ακόμα μια φορά γδύθηκα. Μετά τσίμπησα τις ελιές μου και έφαγα το καρπούζι μου, τη φλούδα από το οποίο πέταξα κάτω από έναν θάμνο» περιγράφει ο Λεπέν, που δεν διστάζει να αφιερώσει μεγάλο κομμάτι του βιβλίου που έχει ξεπουλήσει ήδη από τις προπωλήσεις στην ερωτική ζωή του.
Ετσι, αφού αναφέρει εν τάχει την απώλεια της παρθενίας του τον Αύγουστο του 1944 από μια γειτόνισσα, κάνει μια καταγραφή των πολλών ερωτικών εμπειριών του κατά τη νιότη του.

«Ημουν ένας σίγουρος εραστής. Εκείνους τους καιρούς, κατά τους οποίους δεν υπήρχε το μπλε χάπι, ήταν κεφαλαιώδες προσόν και αυτά τα κορίτσια τα συζητούν μεταξύ τους» εξηγεί για το σουξέ του. Τέλος, στο κεφάλαιο με τίτλο «Η ευτυχία τραγουδώντας», ο Ζαν Μαρί Λεπέν αναφέρει ότι τραγουδάει παντού, αλλά και ότι το ρεπερτόριο που του αρέσει δεν έχει όρια. «Εχω τραγουδήσει το ρεπερτόριο των μπολσεβίκων, αναρχικά τραγούδια, άλλα των SS, αλλά αυτό δεν με κάνει ούτε κομμουνιστή, ούτε αναρχικό, ούτε ναζί» λέει ο ιστορικός ηγέτης του γαλλικού εθνικιστικού κόμματος, που ακούει και Σελίν Ντιόν.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...