Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Η άτυχη Ειρήνη νεκρή στο πίσω κάθισμα του καμένου αυτοκινήτου της

❱❱ Η φωτό-ντοκουμέντο της νεκρής Ειρήνης στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. της είναι μέρος της έκθεσης του νέου πραγματογνώμοναΑπό τις
Εύα Παπαδάτου – Μαρία Μεϊμάρη 

Γροθιά στο στομάχι είναι η φωτογραφία-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», στην οποία εικονίζεται η Ειρήνη Λαγούδη νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της!

Η συγκλονιστική φωτογραφία αποτελεί μέρος της έκθεσης που συνέταξαν ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο νέος πραγματογνώμων που όρισε η οικογένεια της 44χρονης, και ο νομικός εκπρόσωπος δικηγόρος Βασίλης Ταουξής.

Η χήρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που εξαφανίστηκε ανήμερα τα Θεοφάνια και βρέθηκε νεκρή δύο μέρες μετά μέσα στο χρυσαφί Ford Ka που οδηγούσε, στη θέση Μυρτιά Θέρμου Τριχωνίδας, φορούσε μαύρο κολάν, μαύρες μπότες και λευκό πουλόβερ. Η φωτογραφία τη δείχνει να είναι ξαπλωμένη ανάσκελα στο πίσω κάθισμα -όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η «Espresso»-, με το κεφάλι πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια λυγισμένα πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού.

lagoydi aytokinito 2

Οπως εξήγησε στην «Espresso» ο κ. Γκουρμπάτσης, ειδικός ερευνητής – δικαστικός πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού, το δεξί της χέρι είναι λυγισμένο και φαίνεται ξεκάθαρα μία διαφορά στον χρωματισμό στην περιοχή κάτω από τον αγκώνα. «Αυτή η διαφορά στον χρωματισμό είναι ύποπτη γιατί σημαίνει ότι το μανίκι της μπλούζας της έχει κατέβει πιο κάτω από την αρχική θέση του και το πιθανότερο είναι πως κάτι τέτοιο έγινε από τη μετακίνηση και την τοποθέτηση του πτώματός της στα πίσω καθίσματα» είπε ο πραγματογνώμων που συνέταξε την έκθεση παρατηρήσεων και σχολιασμού πάνω στην έκθεση αυτοψίας των αστυνομικών Αγρινίου.

«Σκηνοθετημένη αυτοχειρία»

Το λευκό πουλόβερ, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, έχει μαυρίσει αρκετά από την αιθάλη, ενώ πιο μαύρο είναι το σημείο στο ύψος του στήθους. «Διακρίνεται μια οριζόντια μαύρη γραμμή από καπνιά, ένδειξη ότι νωρίτερα φορούσε τη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού. Η αποτύπωση του συγκεκριμένου ίχνους έγινε πιθανόν κατά την απομάκρυνσή της από τη θέση αυτή» είπε και τόνισε: «Από το σύνολο των ενδείξεων που έχω διαπιστώσει προκύπτει αβίαστα ότι πρόκειται για μια πολύ καλά σκηνοθετημένη αυτοχειρία όπου στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια».

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρθηκε και στο πλαστικό μπιτόνι που, σύμφωνα με την αυτοψία της Αστυνομίας, έφερε την ένδειξη «Prista Oil»: «Η εταιρία αυτή είναι βουλγαρική, παράγει λιπαντικά και εδρεύει στη Σόφια. Ψάξαμε και μάθαμε ότι εδώ και 12 χρόνια ο συγκεκριμένος τύπος έχει σταματήσει να παράγεται, υπάρχει άλλο λογότυπο και το χρώμα του μπιτονιού είναι πλέον μαύρο και όχι εκρού. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο δοχείο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή εδώ και 12 χρόνια. Είναι περίεργο να το κουβαλάει μαζί της τόσα χρόνια, να το είχε δηλαδή στο σπίτι, και αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία».

Ακόμα περίεργο εύρημα για τον κ. Γκουρμπάτση είναι και ένας μαύρος αναπτήρας bic που βρέθηκε στο πατάκι πίσω από τη θέση του συνοδηγού: «Η Ειρήνη δεν κάπνιζε, οπότε είναι περίεργο να έχει αναπτήρα μέσα στο αυτοκίνητό της». Σημειώνεται ότι πριν από τρεις μέρες εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Αγρινίου η μικρή κόρη της Ειρήνης, 16 ετών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Βρείτε τους δολοφόνους της μαμάς μου».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...