Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 3-4 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να περιορίσετε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο και να ασχοληθείτε περισσότερο με…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί στο χέρι σας είναι να προστατέψετε το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική μανία σας να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Με καλή διαχείριση των χρημάτων θα βάλετε τις οικονομικές υποθέσεις σας σε σωστή πορεία και θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση. Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ό,τι πείτε, γιατί μόνο έτσι θα υπερασπίσετε τις θέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε την πορεία που έχετε χαράξει. Προσπαθήστε οι σκέψεις σας να είναι συνετές και να μη χάνεστε σε όνειρα. Παράλληλα μπορείτε να αναζητήστε με ποιον τρόπο θα είστε πιο ευτυχείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξάνεται η διαίσθησή σας και αν την ακούσετε, θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας. Διαπιστώνοντας, μάλιστα, ότι είναι διαφορετικές από τις δικές σας, θα προφυλαχθείτε από μελλοντικές απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ: Η έντονη δραστηριότητα που θα σημειωθεί στον εργασιακό σας χώρο σάς ευνοεί και στην εξέλιξη των γεγονότων θα βρεθείτε κερδισμένοι, με αρκετά μάλιστα οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολης αξίας προσφορές που θα σας γίνουν και μην αναλώνεστε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ισως ήρθε η στιγμή να διαχωρίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά απαιτείται να το κάνετε με διαλλακτικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να σας κατακλύζουν καινούργιες ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση, δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, να είστε όμως μαχητικοί, γιατί οι δυσκολίες είναι προσωρινές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας ζητηθεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε και θα πρέπει να το κάνετε σε ένα κλίμα που δεν θα είναι τόσο ευχάριστο για εσάς. Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά συμφωνίες ή συμβόλαια που απαιτούν την υπογραφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίζοντας να κρατάτε ισορροπία στις διαθέσεις σας και να συγκρατείτε τα νεύρα σας δεν θα αφήσετε την υγεία σας να γίνει ευάλωτη. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να περιορίσετε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει στα προβλήματα του οικονομικού τομέα σας με τις πολύτιμες συμβουλές του. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε δεν πρέπει να αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τα πράγματα να γίνουν περίπλοκα, αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα. Αν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...