Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Κούκλος surfer στην αγκαλιά της κόρης του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου

❱❱ Ο Κωνσταντίνος Κουρκουλής και η καλλονή Λυδία απόλαυσαν τις διακοπές τους στο εξωτικό ΜπαλίΕίναι το πιο νέο, ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, στη Νέα Υόρκη και τη Μύκονο. Η στήλη όμως το εντόπισε στο εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας να απολαμβάνει τις διακοπές του και να χαίρεται τον έρωτά του με ηλιοθεραπεία, καταδύσεις και short board surfing. 

O λόγος για τον ξανθό κούκλο αθλητή του σερφ Κωνσταντίνο Κουρκουλή και τη Λυδία Οικονόμου, την καλλονή κόρη του πολυσυζητημένου εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου από τον δεύτερο γάμο του με την κομψή φωτογράφο Λίζυ Μανωλά.

konstantinos koyrkoylis 1

Οπως πρώτες και αποκλειστικά η «Espresso» και η στήλη αποκάλυψαν το ειδύλλιο του πρωτότοκου γιου του εφοπλιστή Χρήστου Οικονόμου με τη Μαλού Λαρσινού, έτσι και σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας τη σχέση της κόρης του Γιώργου Οικονόμου. Η Λυδία Οικονόμου, όπως φημολογείται στους κοσμικούς κύκλους, ήταν εκείνη η οποία «γνώρισε» τυχαία στον πατέρα της τη νυν σύντροφό του Κυβέλη Μελετοπούλου, στην κρουαζιέρα που είχε οργανώσει στο yacht «Barracuda», στα decks του οποίου η νεαρή φίλη της Κυβέλη ερωτεύτηκε τον 62χρονο τότε εφοπλιστή. Καρπός του έρωτά τους είναι η κόρη τους Ηλέκτρα, ετεροθαλής αδελφή της Λυδίας Οικονόμου. Από τότε η Λυδία Οικονόμου και η Κυβέλη Μελετοπούλου λέγεται ότι δεν ξαναμίλησαν ποτέ!

Μπουτίκ στη Μύκονο

Η 26χρονη Λυδία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων με διεθνή καριέρα και έχει σπουδάσει στο Fashion Institute of Technology των ΗΠΑ, αλλά και jewelry design και fashion design στη σχολή Marangoni στο Μιλάνο. Μάλιστα, στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, έχει ανοίξει τη δική της μπουτίκ, όπου μέχρι και η πρώην σύντροφος του αδελφού της, η Ευγενία Νιάρχου, αν και «ανταγωνίστρια», αγόρασε κοσμήματά της από διαμάντια δεμένα με άλλους πολύτιμους λίθους! Πολίτης του κόσμου, λατρεύει τα ταξίδια, αλλά στην Αθήνα μένει στην οικογενειακή βίλα στην Κηφισιά μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της Φίλιππο.

Εκεί πρόσφατα γιόρτασε και τα γενέθλιά της, τα οποία ήταν ίσως τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια της ζωής της, καθώς ζει τον έρωτά της στην αγκαλιά ενός νέου και πολύ όμορφου άνδρα! Ο 33χρονος Κωνσταντίνος Κουρκουλής, γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ζει μεταξύ Βούλας και Καλιφόρνιας. Είναι απόφοιτος του University of San Diego και έχει πάθος με το σερφ. Ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του σε διεθνείς αγώνες, όπως στο 1ο Mediterranean Surf Contest, και κάθε χρόνο ταξιδεύει σε Ινδονησία και Μαλδίβες!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...