Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Mπουκαραν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου με τσεκούρια και το «έγδυσαν»

❱❱ Εξαλλος ο Τριαντάφυλλος: «Αν ήμουν εκεί, θα τους σκότωνα»«Αν ήμουν μέσα στο σπίτι, θα τους σκότωνα!» Οργισμένο ξέσπασμα από τον Τριαντάφυλλο με αποδέκτες τους κλέφτες που μπήκαν με τσεκούρια στην οικία του στο Πόρτο Ράφτη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν-ευτυχώς- δεν ήταν κανείς εκεί. Ο γνωστός τραγουδιστής -βρισκόταν στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους- μόλις ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το άγριο περιστατικό από τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη ξέσπασε δημόσια, επισημαίνοντας την έλλειψη της αστυνόμευσης στην περιοχή. 

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψή του ότι πρέπει πλέον να γίνει νόμιμη η οπλοκατοχή και στη χώρα μας, όπως συμβαίνει στην Αμερική, για να μπορεί καθένας να προστατεύει την οικογένειά του και την περιουσία του από αδίστακτους εγκληματίες.

7068 petros imvrios triantafilos 2932015

«Περίμεναν να φύγει η γυναίκα μου με τον γιο μου για να μπουκάρουν. Με τσεκούρι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Είμαι εξοργισμένος» δήλωσε ο τραγουδιστής στο protothema.gr και συνέχισε: «Είναι τυχεροί που δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε κράτος. Η Αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από τέσσερις ώρες. Αν ήμουν μέσα, θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορείς να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιείς, αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου. Θα έπρεπε να γίνει νόμος όπως στην Αμερική» ξέσπασε με θυμό.

Οπως πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος, στο σπίτι δεν υπήρχαν πολλά χρήματα για να πάρουν, όμως οι κλέφτες αφαίρεσαν κοσμήματα και όλα τα ρούχα του. Την άγρια εισβολή κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής, που έγινε γνωστός στη δεκαετία του ’90, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο του 2014 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λουτρά της Υπάτης, στη Λαμία!

Με τη σύζυγό του, η οποία είναι βιοπαθολόγος, ήταν αρκετά χρόνια μαζί προτού αποφασίσουν να παντρευτούν. Δύο χρόνια μετά τον γάμο του το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο αγοράκι, που συμπλήρωσε την ευτυχία του.
Αλλωστε ο Τριαντάφυλλος δεν έκρυψε ποτέ πως τον ενδιέφερε να κάνει οικογένεια. «Ναι, μου άρεσε πάρα πολύ η δημιουργία οικογένειας και παιδιών.

Οσα παιδιά μάς δώσει ο Θεός, να έρθουν με το καλό» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή του. Σκεφτείτε, λοιπόν, πώς ένιωσε μαθαίνοντας ότι η γυναίκα του και ο 22 μηνών γιος τους λίγο έλειψε να ζήσουν τον απόλυτο τρόμο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...