Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Έτρεχε γυμνός με «σπασμένα τα φρένα»

❱❱ Τρόφιμος ψυχιατρείων οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα στην Αθηνών – Λαμίας και σμπαράλιασε περιπολικάΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Τις πρωτόγνωρες σκηνές καταδίωξης σε αυτοκινητοδρόμους, που είχαμε δει ως τώρα μόνο από live μεταδόσεις από τα ελικόπτερα αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων, έμελλε να ζήσουμε και στην Ελλάδα!

drastis 6

Ενας 49χρονος με βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό… γδύθηκε και έκανε με το αυτοκίνητό του ξέφρενη κούρσα επί 165 χιλιόμετρα αντίθετα (!) στο ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας! Στην καταστροφική διαδρομή του εμβόλιζε με «σπασμένα» φρένα περιπολικά και οχήματα που τοποθετήθηκαν ως οδοφράγματα, ώσπου η τελευταία σύγκρουση του στοίχισε τη ζωή!

drastis 5

Από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα κατά τη διάρκεια της άγριας καταδίωξης που έζησαν χθες το πρωί οι οδηγοί, οι οποίοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την τρελή πορεία του αυτοκινήτου που ακολουθούσαν δεκάδες περιπολικά της Τροχαίας και της Αμεσης Δράσης. Ολα ξεκίνησαν στις 07.15, όταν το λευκό αυτοκίνητο βγήκε με το παρμπρίζ του σπασμένο στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κινούμενο όμως αντίθετα, με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Ακινητοποίηση

Εντρομοι οδηγοί που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή τη σύγκρουση ενημέρωσαν την Τροχαία για το απίστευτο περιστατικό. Μέσα σε λίγα λεπτά τα πληρώματα τριών περιπολικών εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος και διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω! Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του και μάλιστα το πλησίασαν για να τον εξαναγκάσουν να σταματήσει. Ξαφνικά, όμως, εκείνος άρχισε να τους πετά διάφορα αντικείμενα και να εμβολίζει με το πλάι τα περιπολικά, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να σταματήσουν να τον πλησιάζουν και να τον ακολουθούν από απόσταση, ενημερώνοντας παράλληλα τους υπόλοιπους οδηγούς να απομακρυνθούν.

drastis 4

Περίπου στο ύψος των Θερμοπυλών, ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό του περιμένοντας τις αστυνομικές δυνάμεις και όλοι πίστεψαν πως η περιπέτεια είχε τελειώσει. Οταν, όμως, τα περιπολικά προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλοιό γύρω του, ο 49χρονος «κάρφωσε» ταχύτητα, πάτησε γκάζι και άρχισε να τα εμβολίζει το ένα μετά το άλλο, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον από τους αστυνομικούς!

drastis 2

Για να σταματήσουν το «τρελό» Ι.Χ., οι αστυνομικοί έστησαν οδόφραγμα με περιπολικά και δύο φορτηγά, τοποθετημένα κάθετα στην εθνική, στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας. Ομως, μόλις ο 49χρονος έφτασε στο σημείο, σταμάτησε για λίγο κι έπειτα μαρσάρισε τη μηχανή, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε με «σπασμένα φρένα» πάνω στα οχήματα!

drastis 7

Οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του κατεστραμμένου πια αυτοκινήτου και είδαν στο τιμόνι τον αιμόφυρτο γυμνό άνδρα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα! Σοβαρά τραυματίστηκε και ένας από τους οδηγούς των φορτηγών, ο οποίος τη στιγμή της πρόσκρουσης στεκόταν κοντά στο όχημά του.

Είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και δεν έπαιρνε τη φάρμακευτικη αγωγή του

Από τη διασταύρωση των στοιχείων του οδηγού που προκάλεσε το απίστευτο σκηνικό προέκυψε ότι ήταν ο 49χρονος Γιώργος Κ. από τα Φάρσαλα, ο οποίος ήταν εργοθεραπευτής και είχε εργαστεί στο παρελθόν σε νοσοκομεία του Βόλου και της Λάρισας. Ομως, είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, για την οποία είχε μακροχρόνιες νοσηλείες σε ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ του είχε χορηγηθεί βαρέος τύπου φαρμακευτική αγωγή, την οποία φαίνεται πως είχε διακόψει. Οταν την ελάμβανε κανονικά, δεν ήταν επικίνδυνος. Ομως, συχνά πυκνά διέκοπτε τη λήψη των φαρμάκων, με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνος τόσο για τους συγγενείς όσο και για τους γείτονές του στην περιοχή του, όπου ήταν γνωστός για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

drastis 1

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...