Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Τρόμος για τον ανώμαλο του Αγρινίου!

❱❱ Οργιο παιδεραστίας με «βροχή» από σοκαριστικές καταγγελίες για την αρρωστημένη δράση 30χρονουΣοκάρουν και προκαλούν ανησυχία οι αποκαλύψεις που πληθαίνουν για τις σεξουαλικές επιθέσεις ενός 30χρονου σε βάρος ανήλικων αγοριών, στο Αγρίνιο!

Μετά τις καταγγελίες δύο γυναικών, οι οποίες κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι οι 14χρονοι γιοι τους έπεσαν θύματα των διεστραμμένων ορέξεων του νεαρού παιδεραστή, ακόμα μία μητέρα υποστήριξε πως κατήγγειλε εδώ και μήνες ότι το παιδί της δεχόταν ανήθικες προτάσεις από τον ίδιο νεαρό, αλλά η Αστυνομία δεν ερεύνησε την υπόθεση!

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη της γυναίκας ότι ο 30χρονος «βομβάρδιζε» με μηνύματα το κινητό τηλέφωνο του γιου της, τον οποίο παρότρυνε να… ξυρίσει τα γεννητικά όργανά του! Ομως, και ο ίδιος ο ανήλικος φαίνεται ότι ακολουθούσε τυφλά τον 30χρονο παιδεραστή και έκανε ακριβώς ό,τι του έλεγε, ενώ φέρεται ότι είχε πάει και στο σπίτι του.

Η αρρωστημένη σχέση ανάμεσά τους πήρε τέλος, όταν η μητέρα του παιδιού, που είχε αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, έψαξε το κινητό του και το προφίλ του στο facebook.
Τότε ανακάλυψε έντρομη τα «αμαρτωλά» μηνύματα που είχε στείλει στον γιο της ο 30χρονος, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία, τον Οκτώβριο του 2017, χωρίς όμως ως σήμερα να έχει γίνει το παραμικρό. Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, ο 30χρονος -που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία- σύχναζε έξω από σχολεία και φροντιστήρια.

Mέσω facebook

Ομως, όταν ήθελε να «ψαρέψει» τα θύματά του άλλαζε τακτική και τα προσέγγιζε μέσω facebook. Στη συνέχεια, τα καλούσε στο σπίτι ενός οικείου προσώπου του, όπου προσπαθούσε να τα αποπλανήσει. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν την Παρασκευή και το Σάββατο οι δύο 14χρονοι, όση ώρα έμειναν στην ερωτική φωλιά-παγίδα, ο 30χρονος τους πρόσφερε γλυκά και τους έβαλε να δουν πορνό. Οταν τελείωσε η ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυτοϊκανοποιηθούν, ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει! Ομως, επειδή οι δύο φίλοι δεν αντέδρασαν, ο 30χρονος πήρε την κατάσταση… στα χέρια του και τους αυνάνισε αυτός!

Στη συνέχεια, ο 30χρονος φέρεται ότι έδωσε χαρτζιλίκι στους ανηλίκους για να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους, όμως ο ένας από αυτούς αποκάλυψε ταραγμένος στη μητέρα του τι είχε συμβεί. Εκείνη τον οδήγησε στο μπάνιο και, όταν είδε το γεννητικό του όργανο γεμάτο μελανιές και σημάδια, πήγε σε κατάσταση σοκ στην Αστυνομία όπου έκανε καταγγελία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει προανάκριση.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...