Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

❱❱ Προφυλακίστηκε αστυνομικός για τη ληστεία σε βάρος του Ζακυνθινού ευεργέτη Νικήτα ΑρετάκηΤον δρόμο για τις Φυλακές Κορυδαλλού έδειξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ζακύνθου στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στη ληστεία σε βάρος του γνωστού Ζακυνθινού ευεργέτη Νικήτα Αρετάκη, για την οποία είναι ήδη κρατούμενος ο 29χρονος Αλβανός δράστης. Η ληστεία σε βάρος του αγαπητού στο νησί Νικήτα Αρετάκη το φθινόπωρο του 2017 είχε θορυβήσει την τοπική κοινωνία, καθώς η λεία προοριζόταν για ιερό σκοπό. Ο δράστης γνώριζε καλά τις κινήσεις του θύματος και ότι μαζί του είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πράγματι, ο Νικήτας Αρετάκης είχε στην τσάντα του 550.000 ευρώ, τα οποία είχε σκοπό να καταθέσει στην τράπεζα για τις πληρωμές των εργασιών για την ανέγερση υπερσύγχρονου σχολείου στα Ορεινά, το οποίο ο ίδιος έκανε δωρεά στο νησί του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αλβανός τού επιτέθηκε στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, κοντά στην εκκλησία της Ανάληψης, και κατάφερε να αρπάξει την τσάντα του και να εξαφανιστεί τρέχοντας.

Μάλιστα, έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Ακολούθησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση που κατέληξε στη σύλληψη του 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον αξιωματικό πριν και μετά τη ληστεία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το DNA του αστυνομικού εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία. Από τον Ιανουάριο του 2017, ο αξιωματικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ παρέμενε φρουρούμενος σε κατ’ οίκον περιορισμό έως μία εβδομάδα πριν από τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...