Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Show από τη νέα «Αθανασία του Αιγάλεω»

❱❱ Η κυρία Βασούλα κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου της είπε ότι ο Θεός αλλά και άγιοι τής μιλούν στα… αγγλικάΣτη γλώσσα που καταλαβαίνει και κατανοεί καλύτερα -τα αγγλικά- επιλέγουν να συνομιλήσουν με τη νέα «αγία Αθανασία του Αιγάλεω», Βασούλα Πεντάκη – Ρυντέν, ο… Θεός, ο Χριστός, η Παναγία και ο άγιος Γεώργιος! 

Αυτό και άλλα πολλά υποστήριξε στο… show της η Ελληνοαιγύπτια ψευτοπροφήτισσα χθες το απόγευμα στην παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, παρουσία ελάχιστων υποστηρικτών της και κάποιων… άσχετων, οι οποίοι κατάφεραν να την αποσυντονίσουν με τις ερωτήσεις τους στο τέλος της βραδιάς!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Βασούλα Ρυντέν επέλεξε να εστιάσει το ενδιαφέρον στην άνετη και ευχάριστη ζωή που είχε ως εκείνη την ευλογημένη ημέρα του 1985 που -όπως λέει- την επισκέφτηκε για πρώτη φορά ο φύλακας άγγελός της Δανιήλ. Από τότε, όπως εξήγησε, τα πάντα άλλαξαν και εκεί που η Βασούλα δεν ήξερε τι σημαίνουν εξομολόγηση, θεία κοινωνία και μια Κυριακή στην εκκλησία, ξαφνικά αποφάσισε να γίνει η πιο πιστή όλων. Με τη βοήθεια του φύλακα άγγελού της κατάφερε να μετανοήσει για όλα αυτά που είχε κάνει ως τότε, να «δει» την ψυχή της και να αισθανθεί στο τέλος ότι ήταν η πιο αμαρτωλή θνητή.

6

Η σωτηρία δεν άργησε να έρθει και μάλιστα από τον ίδιο τον Θεό, ο οποίος της μίλησε στη γλώσσα που εκείνη κατανοεί καλύτερα και την παρότρυνε να γίνει το «δοχείο» του στη Γη, εκείνη που θα μεταφέρει στον κόσμο τα μηνύματά του. «Το μήνυμα που μου έδωσε ο Θεός Πατέρας είναι το ίδιο για όλους μας.

Οταν ο Θεός μιλάει, έρχεται για να δώσει ελπίδα. Ο Θεός μάς αγαπάει και δεν είναι τιμωρός, όπως κάποιοι προσπαθούν να τον παρουσιάσουν» εξήγησε συγκινημένη η Βασούλα Ρυντέν.

Στο βιβλίο της, που, όπως σημείωσαν στις ομιλίες τους ο αγιορείτης μοναχός Βασίλειος και ο ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας, πατέρας Θεόδωρος είναι απόλυτα ορθόδοξο, η συγγραφέας μοιράζεται με το κοινό της τα συνολικά 33 χρόνια επικοινωνίας της με τα θεία. Μάλιστα, η ψευτοπροφήτισσα, για την οποία εκπέμπει sos η Εκκλησία, άφησε να εννοηθεί πως το βιβλίο αποτελεί ένα σύγχρονο «Ευαγγέλιο», κι αυτό γιατί ο Θεός επέλεξε στη συγκεκριμένη στιγμή να επικοινωνήσει μέσα από εκείνη με τους πιστούς. Σε ερώτηση από το κοινό «γιατί να διαβάσουμε το βιβλίο αυτό και όχι το Ευαγγέλιο», εκείνη τόνισε πως μέσα στις σελίδες του βιβλίου της υπάρχουν και προφητείες για πράγματα που θα συμβούν στον κόσμο τα επόμενα χρόνια.

Οπως ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά, γνώριζε αρκετό διάστημα πιο πριν για το φονικό τσουνάμι του 2004 στα νησιά Πουκέ, αφού ο Θεός τής το είχε φανερώσει μέσω οραμάτων που είχε δει. Ηξερε για τον υποθαλάσσιο σεισμό, για τη μετακίνηση των πλακών και για πολλά άλλα τα οποία συνέβησαν, ωστόσο το μόνο που δεν γνώριζε ήταν ο τόπος όπου θα συνέβαινε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...