Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον λέκτορα που σκότωσε με αρσενικό σύζυγο και γιαγιά

❱❱ Κατακεραύνωσε στη μαραθώνια αγόρευσή της, διάρκειας επτά ωρών (!), η εισαγγελέας της έδρας Εμμανουέλα Κετσιατζή τον 46χρονο λέκτορα του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι σκότωσε με αρσενικό τη σύζυγό του και τη γιαγιά της, ζητώντας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης να κηρυχτεί ένοχος.«Ούτε οι πιο επικίνδυνοι κατά συρροήν δολοφόνοι δεν έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα» τόνισε η εισαγγελική λειτουργός και πρόσθεσε: «Σκότωσε όχι μόνο μία φορά τη γυναίκα του, αλλά τόσες φορές όσες χορήγησε το δηλητήριο. Την έβλεπε να λιώνει, να παραλύει, άντεξε σ’ αυτό το θέαμα. Ηθελε να το βλέπει. Εμεινε αμετανόητος έως το τέλος. Στέρησε από μία μάνα να αγκαλιάσει το παιδί της πριν φύγει από τη ζωή. Πήρε έναν ακόμη άνθρωπο (τη γιαγιά) για να συσχετιστούν οι δύο πράξεις».

Αξιολογώντας το αποδεικτικό υλικό και ανατρέχοντας σε όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων που εξετάστηκαν από το δικαστήριο, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ανέφερε ότι οι δύο γυναίκες δηλητηριάστηκαν με αρσενικό, το οποίο έριξε ο κατηγορούμενος στο νερό που ήπιαν. Και σχολίασε ότι θα ήταν το «τέλειο έγκλημα», αν η 34χρονη σύζυγός του δεν νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παπανικολάου (όπου κατέληξε τον Αύγουστο του 2013, με διαφορά λίγων ημερών από την 85χρονη γιαγιά της), όπως επίσης αν δεν είχαν φυλαχτεί τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Επικαλούμενη τις μαρτυρικές καταθέσεις ειδικών, η εισαγγελέας αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου ότι οι δύο θάνατοι οφείλονται στην επιβάρυνση των οργανισμών των γυναικών από το νερό στο εξοχικό της οικογένειας στη Χαλκιδική, που είχε υψηλή περιεκτικότητα σε αρσενικό, και στην κατανάλωση μολυσμένων τροφών. Ακόμη, περιέγραψε ως προβληματικές τις σχέσεις του 46χρονου τόσο με τα πεθερικά του όσο και με τη γυναίκα του, μίλησε για έναν άνθρωπο που ήταν προσηλωμένος στην πανεπιστημιακή του καριέρα, ενώ αναφέρθηκε στην εξωσυζυγική σχέση που είχε συνάψει με φοιτήτριά του, με την οποία απέκτησε αργότερα παιδί.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 46χρονος αντέδρασε προκλητικά στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης. Αλλοτε χειροκροτούσε ειρωνικά και άλλοτε παρενέβαινε ζητώντας να προσκομίσει στοιχεία και αποδείξεις για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά της!

Η δίκη θα επαναληφθεί αύριο, Τρίτη, οπότε τον λόγο θα πάρουν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής. Θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες εβδομάδες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...