«Ξεπέτα» χωρίς τύψεις

❱❱ Οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα, δεν μετανιώνουν για το one night stand όταν κάνουν την πρώτη κίνηση ή όταν τις ικανοποιεί ο παρτενέρ τουςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τις πιο κρυφές σκέψεις των γυναικών για το one night stand αποκαλύπτουν ερευνητές από τις ΗΠΑ και τη Νορβηγία, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι μόνο σε δύο περιπτώσεις δεν το μετανιώνουν.

Για να μην… αναθεματίζουν τον εαυτό τους που έκανε σεξ για μια βραδιά, βασικές προϋποθέσεις είναι να έχουν κάνει εκείνες την πρώτη κίνηση ή να έχουν μείνει ικανοποιημένες από την απόδοση του παρτενέρ τους στο κρεβάτι.

Ερευνες κατά το παρελθόν έδειξαν ότι περισσότερες γυναίκες, σε σχέση με τους άντρες, αλλάζουν γνώμη την επόμενη ημέρα και θα προτιμούσαν να μην είχαν καταλήξει στο κρεβάτι. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Τέξας και του πανεπιστημίου Επιστημών και Τεχνολογίας της Νορβηγίας πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και ρώτησαν πότε μετανιώνουν και πότε όχι για το σεξ της μιας βραδιάς 547 άτομα κάτω των 30 ετών από τη Νορβηγία και 216 από τις ΗΠΑ.

Η έρευνα, σύμφωνα με το BBC, επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στον ψυχισμό της γυναίκας αναλύοντας πώς βιώνουν το επόμενο πρωινό από το one night stand. «Οι γυναίκες που λαμβάνουν την πρωτοβουλία να κάνουν σεξ δεν το μετανιώνουν, διότι από τη μία το κάνουν συνειδητά και από την άλλη είναι πιο πιθανό να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους για τη σεξουαλικότητά τους» εξηγεί ο καθηγητής του αμερικανικού πανεπιστημίου Ντέβιντ Μπας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ