Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Χύθηκε αίμα για τους πλειστηριασμούς

❱❱ Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια για παρεμπόδιση της διαδικασίας κατέληξε σε πόλεμο με την Αστυνομία με τραυματισμούς, συλλήψεις και χημικάΑγριες συμπλοκές, πολύ ξύλο, τραυματισμοί και συλλήψεις σημάδεψαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών που έγινε χθες το μεσημέρι στα Εξάρχεια.

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, της Πλεύσης Ελευθερίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, του «Δεν Πληρώνω» και του ΕΠΑΜ είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου με πανό και συνθήματα θέλησαν να εμποδίσουν προγραμματισμένους πλειστηριασμούς κατοικιών.

Στο σημείο υπήρχε ενισχυμένη παρουσία της Αστυνομίας, με τη σύγκρουση να ξεκινά όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο. Ανδρες των ΜΑΤ τούς απώθησαν με τη βία, έπεσαν αβγά και σακούλες με σκουπίδια προς το μέρος των αστυνομικών και η κατάσταση ξέφυγε, με τους αστυνομικούς να κυνηγούν διαδηλωτές με τα γκλομπ στα γύρω στενά, ενώ έγινε και ρίψη χημικών. Η περιοχή θύμιζε πεδίο μάχης, αφού αυτή τη φορά η σύγκρουση διαδηλωτών με αστυνομικούς ξεπέρασε σε αγριότητα κάθε προηγούμενη.
Πέντε τραυματίες, τέσσερις αστυνομικοί και ένας φωτορεπόρτερ ήταν ο απολογισμός της «μάχης». Για τραυματίες διαδηλωτές μιλούν επίσης από τη ΛΑ.Ε.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια.
Η Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας κατήγγειλε τον τραυματισμό στον αυχένα του μέλους της που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οπως είπαν μέλη της ΛΑ.Ε., αυτή τη φορά οι αστυνομικοί επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, ενώ προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές που στη ΓΑΔΑ μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι μέλη της ΛΑ.Ε. και κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης, απόπειρα άσκησης σωματικής βίας κατά αστυνομικών και αντίσταση κατά της Αρχής.

Οι συλληφθέντες που δηλώνουν τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στον Ιπποκράτειο, ενώ θα οδηγηθούν σήμερα στις 12 στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων, όπου η ΛΑ.Ε. έχει προγραμματίσει συγκέντρωση για τη στήριξή τους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....