Ο Δήμος Μυκόνου θα δώσει 250.000 € για να φτιάξει δικό του «Baywatch»

❱❱ Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι περνάει… ξώφαλτσα από τη Μύκονο, που φροντίζει να κρατάει ικανοποιημένους τους διάσημους επισκέπτες της! Απόδειξη, ότι ο δήμος αποφάσισε να διαθέσει κοντά στα 250.000 ευρώ για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και για να φτιάξει το δικό του «Baywatch», για να φροντίζει για την προστασία των VIP κολυμβητών!

Αν και δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτή την απόφαση, εντούτοις η συγκεκριμένη ενέργεια δείχνει πως το νησί των ανέμων δεν έχει μπει ακόμα σε… τροχιά Μνημονίων! Στον αντίποδα, πολλοί θα συμφωνήσουν πως το συγκεκριμένο ποσό είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Μυκόνου τη θερινή περίοδο, παρόλο που φαντάζει υπερβολικό για τους περισσότερους δήμους της χώρας, ακόμα και για τους πλέον τουριστικούς!

Ομόφωνη απόφαση

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία ελήφθη ομόφωνα, αφορούσε την ανάθεση υπηρεσιών ναυαγοσωστικής (με προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό) σε ιδιωτική εταιρία, η οποία θα προκύψει από σχετικό διαγωνισμό. Οι ναυαγοσωστικές υπηρεσίες θα έχουν τρίμηνη διάρκεια (Ιούνιος-Αύγουστος), ενώ οι… Ελληνες Baywatch θα βρίσκονται στα πόστα τους από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και τις επτά μέρες της εβδομάδας. Το σύνολο της δαπάνης, που αγγίζει τα 248.000 ευρώ, θα καλυφθεί από πόρους του Δήμου Μυκόνου, με το ποσό να αποτελεί ρεκόρ στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ