Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η διαβολική σύζυγος του Αμοιρίδη «φλερτάρει» με την ελευθερία και την περιουσία του

❱❱ Κίνδυνος αποφυλάκισης (ώσπου να ξεκινήσει η δίκη) της 42χρονης που σκότωσε μαζί με τον εραστή της τον Ελληνα πρέσβη στη ΒραζιλίαΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Αν και έχουν περάσει 15 μήνες από τη στυγερή δολοφονία του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, με δράστες τη 42χρονη σύζυγό του Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα και τον 29χρονο αστυνομικό εραστή της, το έγκλημα που σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη εξακολουθεί να παραμένει ατιμώρητο, καθώς οι δικαστικές Αρχές της λατινικής χώρας κινούνται με ρυθμούς… χελώνας!

Οι ελληνικές προξενικές Αρχές παρακολουθούν με μεγάλο προβληματισμό τις εξελίξεις, καθώς όσο καθυστερεί η απονομή δικαιοσύνης τόσο πιο κοντά στην αποφυλάκιση και την… περιουσία του 64χρονου πρέσβη έρχεται η φερόμενη «πέτρα του σκανδάλου»! Τα ίχνη του 59χρονου πρεσβευτή της Ελλάδας στη Βραζιλία είχαν χαθεί από τις 26 Δεκεμβρίου 2016. Οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν τρεις μέρες αργότερα, όταν βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα του μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο, στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου.

Βάσιμες υποψίες

Οι υποψίες των αστυνομικών είχαν πέσει από την αρχή πάνω στη Βραζιλιάνα σύζυγό του Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα και αποδείχθηκαν βάσιμες, καθώς διαπίστωσαν πως η «μαύρη χήρα» είχε καταστρώσει σχέδιο εξόντωσης του συζύγου της, αναθέτοντας την εκτέλεσή του στον 29χρονο στρατιωτικό αστυνομικό και εραστή της Σέρτζιο Μορέιρα! Ο τελευταίος, αφού τον σκότωσε, έπειτα, με τη βοήθεια ενός συγγενούς, μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σκοπός του σατανικού ζευγαριού ήταν να βγει από τη μέση ο Ελληνας διπλωμάτης ώστε να μπορέσουν οι δύο εραστές να ζήσουν ανενόχλητοι τον παράφορο έρωτά τους!

Ομως, επειδή κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο, οι κάμερες ασφαλείας και ένας λεκές αίματος που βρέθηκε σε καναπέ πρόδωσαν το ένοχο μυστικό τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να κριθούν προφυλακιστέοι. Από τότε, αν και έχουν περάσει 15 μήνες, δεν έχει γίνει τίποτα για να οδηγηθούν στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους!

werg

Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση των βραζιλιάνικων δικαστικών Αρχών, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε εύλογο διάστημα, έχει θέσει σε σοβαρή δοκιμασία τις σχέσεις των δύο χωρών, δεδομένου μάλιστα ότι ο αδικοχαμένος Κυριάκος Αμοιρίδης ήταν εν ενεργεία πρέσβης στη Βραζιλία όταν δολοφονήθηκε! Οπως λένε με νόημα ελληνικές πηγές, η χώρα μας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακόμη, οι αξιωματούχοι της ελληνικής πρεσβείας δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους σχετικά και με την καταλληλότητα του κηδεμόνα που έχει οριστεί για τη 12χρονη κόρη του νεκρού διπλωμάτη, αλλά και για το ενδεχόμενο η φερόμενη ηθική αυτουργός (από την αρχή δηλώνει αθώα) να αφεθεί ελεύθερη έως την εκδίκαση της υπόθεσης, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του ποινικού κώδικα της χώρας της.

Τέλος, το ενδεχόμενο η περιουσία του 59χρονου πρέσβη να καταλήξει στη Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, καθώς το παιδί είναι ακόμα ανήλικο, αποτελεί ακόμη ένα τρομακτικό σενάριο που θα μπορούσε να επαληθευτεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...