Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ,...

Αν ο Κώστας Νικούλι ήταν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήταν; Ποιο είναι...

Κάρφωσαν στην καρδιά 19χρονο μπροστά στα μάτια της φίλης του

❱❱ Τρεις κουκουλοφόροι τον μαχαίρωσαν στην καρδιά, όταν αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματα και το κινητό τουΣοκ έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του 19χρονου Θωμά τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι μπροστά στα μάτια της 18χρονης φίλης του, στην επιστροφή τους από νυχτερινή διασκέδαση! Μέσα σε λίγα λεπτά o άτυχος νεαρός δέχτηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι στην καρδιά από αγνώστους, οι οποίοι αμέσως μετά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας τον 19χρονο να κείτεται σε λίμνη αίματος.

Το άγριο έγκλημα, που σημειώθηκε στις 5 το πρωί σε κεντρική πλατεία του Αμαρουσίου, σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρο Κηφισίας, γεννά ερωτήματα αν κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία ή αν είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το θύμα τους.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 18χρονη φίλη του νεαρού, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, τρεις άγνωστοι άνδρες που φορούσαν κουκούλα τους πλησίασαν και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησαν από τον 19χρονο να τους δώσει το κινητό του και όσα χρήματα είχε στην τσέπη του.

Εφυγαν τρέχοντας

Οταν εκείνος αρνήθηκε, όπως υποστηρίζει η φίλη του, ένας από τους κουκουλοφόρους έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και τον μαχαίρωσε στο στήθος. Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες έφυγαν τρέχοντας εγκαταλείποντας τον νεαρό στο σημείο.
Ο 19χρονος διακομίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στον θώρακα.

Παρότι σύμφωνα με την κοπέλα κίνητρο του άγριου εγκλήματος ήταν η ληστεία, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Κι αυτό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν πλησίον της πλατείας είδαν το θύμα να διαπληκτίζεται με τους δράστες αρκετή ώρα πριν από τη μοιραία μαχαιριά, ενώ φαινόταν σαν να τους γνωρίζει. Κρίσιμη πληροφορία που έχει φτάσει στα χέρια των Αρχών κάνει λόγο για «ραντεβού» του θύματος με τους δολοφόνους του προκειμένου να διευθετήσουν μεταξύ τους εκκρεμότητες.

Στο πλαίσιο αυτό οι Αρχές τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του 19χρονου Θωμά προκειμένου να εξετάσουν τις κλήσεις που έκανε και έλαβε πριν από το στυγερό έγκλημα.

Στόχος τους είναι να διαπιστώσουν εάν υπήρχε επικοινωνία του άτυχου νεαρού με πρόσωπα που ενδέχεται να σχετίζονται με τη δολοφονική επίθεση ή αν ο νεαρός, που στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή κι έχασε τη ζωή του για λίγα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, όπως υποστηρίζει η 18χρονη φίλη του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...