Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Δεν σκοτώθηκε από πτώση ο φοιτητής στην Κάλυμνο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

❱❱ Κάνει λόγο για χαμένα στοιχεία και τραγικές παραλείψεις στον χειρισμό της υπόθεσης Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου (μικρή φωτό), που είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο, καθώς, σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Σωκράτη Τσαντίρη, ο άτυχος νεαρός δεν σκοτώθηκε από πτώση! Μάλιστα ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για χαμένα στοιχεία και τραγικές παραλείψεις στον χειρισμό της υπόθεσης, που παρατείνουν το δράμα της οικογένειας του αδικοχαμένου 21χρονου.

«Δεν έχει πεθάνει από πτώση, ούτε βέβαια από κατρακύλισμα. Δεν το υιοθετώ, δεν μπορεί να πεθάνει κάποιος από επιπόλαια θλαστικά τραύματα, ακόμα κι αν αυτά είναι δέκα, είναι απλά θλαστικά τραύματα. Το πρόβλημα είναι ότι η πρώτη νεκροτομή δεν έχει καταγράψει σωστά τα ευρήματα» αναφέρει ο κ. Τσαντίρης, το ιατροδικαστικό πόρισμα του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη. «Η αργοπορία και η μη ανάδειξη της σωστής κατάστασης αρχικά είναι καταστροφικές σε σχέση με την πραγματική αιτία θανάτου» προσθέτει, τονίζοντας ότι πρέπει να ξαναγίνει έρευνα για να βρεθούν τα στοιχεία που χάθηκαν, ενώ θεωρεί αναγκαία την αναπαράσταση του συμβάντος στο σημείο όπου ο 21χρονος Νικόλας βρέθηκε νεκρός.

«Αναπαράσταση θα ζητηθεί να γίνει όχι για εμάς, απλά για να αποδειχτεί ότι πραγματικά δεν υπήρχε πτώση από 70 μέτρα χωρίς να υπάρχει ούτε μία κάκωση στα οστά, γιατί όλα τα κόκαλα, τα άκρα του παιδιού, τα οστά του ήταν σε άψογη κατάσταση» δήλωσε ο θείος του αδικοχαμένου νεαρού τονίζοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει.

Εγκληματική ενέργεια

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του νεαρού φοιτητή έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια, αναζητώντας να βρει την αλήθεια αλλά και τους υπαιτίους για τον άδικο χαμό του 21χρονου. Μάλιστα, οι οικείοι του μόλις εκδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα πρόκειται να ζητήσουν από τον εισαγγελέα επίσπευση της διαδικασίας προανάκρισης.

Τα ίχνη του Νικόλα είχαν χαθεί στις 19 Νοεμβρίου, κατά την επίσκεψή του στη Κάλυμνο, όπου εργαζόταν η μητέρα του. Εξι ημέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε παράπηγμα από έναν 14χρονο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ στο σώμα του έφερε εκδορές, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...