Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Παπαδιά και ο εραστής της έβγαλαν από τη μέση κληρικό στην Ηλεία

❱❱ Ο παράνομος σύντροφος της παπαδιάς είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο κληρικόΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, αλλά μακριά ο ένας από τoν άλλον, κάθισαν οι σατανικοί εραστές από την Ηλεία που κατηγορούνται για το καρτέρι θανάτου στον 53χρονο ιερέα Θανάση Αυγερόπουλο, τον Σεπτέμβριο του 2012!

Η 50χρονη σύζυγος του θύματος Θεοδώρα Καρβελά και ο 46χρονος εραστής της Νίκος Παναγόπουλος, που είχαν καταδικαστεί και οι δύο σε ισόβια για τη δολοφονία του άτυχου ρασοφόρου σε πρώτο βαθμό, απέφυγαν να ανταλλάξουν έστω και μία ματιά. Η πολύκροτη δίκη άρχισε αργά χθες το μεσημέρι και, αφού κληρώθηκαν οι ένορκοι, το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου.

 assets large t 420 54108139

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου κληρικού και πατέρα τριών παιδιών από την Πυρά Φωκίδας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2012. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αδικοχαμένος ιερέας και η 50χρονη παπαδιά έφυγαν από το σπίτι τους στην Αρχαία Ολυμπία για να σηκώσουν χρήματα από την τράπεζα. Σε μία πάροδο της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, κοντά στα Κρέστενα, η 50χρονη ζήτησε από τον σύζυγό της να κάνει στάση προφασιζόμενη σωματική ανάγκη και απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο. Ομως, εκείνη ακριβώς τη στιγμή εμφανίστηκε ο 46χρονος εραστής της κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ιερωμένο στο κεφάλι και στον θώρακα!

f1 2

Ο ισχυρισμός

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης η 50χρονη είχε υποστηρίξει πως ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από άγνωστους δράστες, που είχαν ως κίνητρο τη ληστεία. Ομως, ο ισχυρισμός της δεν είχε πείσει τις αστυνομικές Αρχές, που προχώρησαν στη σύλληψή της.
Από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως και ο εραστής της (ισόβια και φυλάκιση τριών ετών). Η ετυμηγορία, τον Ιούνιο του 2013, ήταν ομόφωνη για τον Παναγόπουλο (με ψήφους 7-0), ενώ στην περίπτωση της παπαδιάς μόνο ο ένας από τους δικαστές πρότεινε την αθώωσή της.

f3 4

Εντύπωση είχε προκαλέσει η αλλαγή στάσης του 46χρονου δράστη, ο οποίος, σε αντίθεση με όσα είχε υποστηρίξει στην προανακριτική κατάθεσή του, είχε τονίσει ότι η παπαδιά δεν φταίει σε τίποτα και πως ο ίδιος σκότωσε τον ιερέα, πάνω στη ζήλια και τη θολούρα του. Η απολογία του, όμως, δεν είχε ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο, που έκρινε ενόχους και τους δύο, κάτι που είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας, υποστηρίζοντας πως συνεργάστηκαν για να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο παπά.

«Η κατηγορούμενη, όπως ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. f4 lytrasΟυδέποτε είπε ή έβαλε τον δολοφόνο να σκοτώσει τον σύζυγό της. Θεωρώ ότι το Εφετείο θα δώσει τη δέουσα βαρύτητα στην υπόθεση και στα αποδεικτικά μέσα αποφασίζοντας την απαλλαγή της» δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης της 50χρονης Απόστολος Λύτρας (μικρή φωτό).

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...