Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Είχαν προσπαθήσει να αυτοκτονήσουν οι δύο αδελφές

❱❱ H 16χρονη Εμμανουέλα πήρε xάπια ❱❱ H 17χρονη Ντενίσα χρησιμοποίησε μαχαίρι και αλυσοπρίονοΤον απόλυτο εφιάλτη φέρεται ότι βίωναν πίσω από τις κλειστές πόρτες οι δύο ανήλικες αδελφές, οι οποίες το έσκασαν την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι τους στο Δήλεσι, καθώς δεν άντεχαν πλέον τη βία που δέχονταν από τον ίδιο τους τον πατέρα. 

Σύμφωνα με τα σοκαριστικά στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το δράμα που ζούσαν η 16χρονη Εμμανουέλα και η 17χρονη Ντενίσα, ο πατέρας τους ήταν μονίμως μεθυσμένος και απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει σε περίπτωση που τολμούσαν να φύγουν από το σπίτι! Οπως καταγγέλλουν οι δύο κοπέλες, οι ακραίες συμπεριφορές των γονιών τους, που τις ξυλοκοπούσαν καθημερινά, τις είχαν σπρώξει στο παρελθόν στην αυτοκτονία!

Για να γλιτώσουν τα βασανιστήρια

Και οι δύο είχαν επιχειρήσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους για να γλιτώσουν από τα βασανιστήρια! Μάλιστα, η 17χρονη Ντενίσα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει δύο φορές, μία με μαχαίρι και μία με αλυσοπρίονο! Αλλά και η μικρότερη αδελφή της είχε επιχειρήσει το περασμένο Πάσχα να βάλει τέρμα στο μαρτύριό της, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Σε χειρόγραφο σημείωμά της εξηγούσε τους λόγους που ήθελε αυτοκτονήσει, αλλά ούτε αυτό φαίνεται πως συγκίνησε τον αδίστακτο πατέρα της!

Μόλις διάβασε το γράμμα -και ενώ η 16χρονη ήταν σε άθλια κατάσταση λόγω των χαπιών-, αποφάσισε να μην τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, φοβούμενος ότι θα αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό του! Ετσι, δεν δίστασε να την αφήσει χωρίς ιατρική βοήθεια, παρόλο που η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο!

Λίγες ημέρες προτού πάρουν την απόφαση να φύγουν οριστικά από το σπίτι «κολαστήριο», τα δύο κορίτσια είχαν βρει προσωρινή στέγη στο σπίτι μιας φίλης τους. Ομως, όταν επέστρεψαν στο δικό τους, η οργή των γονιών τους ξέσπασε πάνω τους με τον χειρότερο τρόπο. Οπως φέρεται ότι υποστήριξαν, ο πατέρας χτυπούσε λυσσαλέα τη 16χρονη και η μητέρα τη 17χρονη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας των δύο κοριτσιών ξόδευε όλα τα χρήματα της οικογένειας, ακόμα και τον μισθό της συζύγου του, στο αλκοόλ και στα τυχερά παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν φέρεται ότι είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν Πακιστανό.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...