Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο μάστορας στον Βόλο, η απατημένη σύζυγος και τα «αχ-βαχ» Νορβηγίδας πελάτισσας

❱❱ Συζυγική στήριξη στον τεχνικό, που δικάζεται στον Βόλο για ασέλγεια εις βάρος Νορβηγίδας, η οποία τον είχε καλέσει σπίτι της για μερεμέτιαΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Οι φωνές πάθους και ηδονής που άκουσε, ενώ αναζητούσε τον σύντροφό της που είχε αργήσει στο ραντεβού τους, έκοψαν τα πόδια σε μια 38χρονη Ελληνίδα στον Βόλο, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της ότι την απατούσε.

Ωστόσο, υπερασπίζεται τον 41χρονο μάστορα που ισχυρίζεται ότι δεν ολοκλήρωσε ποτέ την ερωτική πράξη με την 55χρονη Νορβηγίδα στο σπίτι της οποίας είχε πάει για εργασίες, ενώ η αλλοδαπή τον κατήγγειλε για βιασμό!

Με αυτή την κατηγορία κάθισε ο 41χρονος στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, αλλά η δίκη διακόπηκε για τη Δευτέρα μετά την απολογία του. Ο τεχνικός κατηγορείται ότι πριν από έναν χρόνο εξανάγκασε σε ερωτική και άλλες ασελγείς πράξεις την 55χρονη ασκώντας της σωματική βία, ενώ ταυτόχρονα άρπαξε 890 ευρώ από την τσάντα της.

Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας έκανε λόγο για σκευωρία, τονίζοντας ότι η 55χρονη του… ρίχτηκε, αλλά εκείνος δεν υπέκυψε και γι’ αυτό αποφάσισε να τον καταγγείλει για βιασμό. Εξάλλου, η ιατροδικαστική έκθεση που κατατέθηκε στο δικαστήριο δεν επιβεβαιώνει ούτε βιασμό ούτε χτυπήματα. Από τη πλευρά της, η 55χρονη ανέφερε ότι υποχρεώθηκε σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της και προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις από ψυχικό κέντρο της Νορβηγίας, όπου νοσηλεύτηκε μετά το περιστατικό. Είπε ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο μία μέρα πριν, όταν αναζητούσε τεχνικό για να αποκαταστήσει κάποιες ζημιές στο σπίτι της. Οταν επιδιόρθωσε την τηλεόραση, προσφέρθηκε να του φτιάξει έναν καφέ αλλά εκείνος απαίτησε να πιει αλκοόλ.

Φτιάχτηκε και όρμησε

Σύμφωνα με την ίδια, λίγα λεπτά μετά και αφού ήπιε κάνα δυο ποτηράκια, της επιτέθηκε, τη χτύπησε στο κεφάλι και το πρόσωπο, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Οταν κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε στους δρόμους τυλιγμένη με μια κουβέρτα καλώντας βοήθεια. Μάλιστα, ένα ζευγάρι γειτόνων που την είδε κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ήταν ταραγμένη, ενώ κατέθεσε και ο αστυνομικός που συνέλαβε τον 41χρονο την επόμενη μέρα.

Η σύντροφός του, πάντως, υπερασπίστηκε τον άνθρωπό της ενώπιον του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συγκατάθεση και των δύο καθώς, απ’ όσα αντιλήφθηκε και άκουσε όταν έφτασε έξω από την πόρτα της Νορβηγίδας, σχημάτισε την εικόνα ότι επρόκειτο για την ερωτική επαφή ενός παθιασμένου ζευγαριού!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...