Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

«Σκοτεινή» άνοιξη με το μπλε φεγγάρι

❱❱ Η πανσέληνος της 31ης Μαρτίου «φέρνει» θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τους Τούρκους και αναταράξεις στα κόμματαΜε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και με… γερά νεύρα μοιάζει αστρολογικά το επόμενο διάστημα, το οποίο κορυφώνεται με τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα στις 31 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, αλλά γεμάτα από απογοήτευση και στενοχώρια. 

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το (μπλε φεγγάρι) blue moon του Μαρτίου βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ενώ τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου.
«Η Σελήνη θα βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της Γης από τον Ηλιο και το πρόσωπό της θα είναι πλήρως φωτισμένο. Το επόμενο διάστημα μας βάζει σε βαθύ προβληματισμό όσον αφορά τις πιο οικείες σχέσεις και συνεργασίες μας και μας καλεί να αγωνιστούμε δραστικά για την αποκατάσταση της αρμονίας και της ισορροπίας. Σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα κλονιστούν, ενώ όσες αντέξουν θα γίνουν πιο δυνατές».

Η πανσέληνος αυτή, όπως εξηγεί η πολιτική αστρολόγος, θα είναι δραματική και αυτό οφείλεται στο τετράγωνο που σχηματίζει ο πλανήτης Αρης σε σύζευξη με τον Κρόνο, ενώ το φαινόμενο ευθυγραμμίζεται με δύο σταθερά σκοτεινά αστέρα.
«Το ένα είναι η Gienah -αλλιώς γνωστό και ως “κοράκι του Απόλλωνα”- και το άλλο ψυχικό αστέρι η Porrima στην Παρθένο. Οι λέξεις το διάστημα αυτό θα έχουν τεράστια δύναμη και σημασία, γι’ αυτό και θα αποκαλυφθεί σωρεία ψεμάτων που έχουν λεχθεί από πολιτικά πρόσωπα τα οποία έως σήμερα εξέφραζαν τη λαϊκή πεποίθηση. Αυτό θα σημάνει και το τέλος -τη χρόνια αυτή- της κοροϊδίας του λαού από ψευδείς προφήτες».

Λίγο διάστημα πριν από την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο η πανσέληνος αυτή βάζει τον θεμέλιο λίθο σε μια πολύ σημαντική και σπουδαία θέση, που θα αφορά κυρίως τα οικονομικά έως το 2026.
«Το σίγουρο είναι πως θα προκύψουν κοσμοϊστορικά πολιτικά γεγονότα, καθώς κόμματα και βουλευτές που θεωρούνταν δεδομένοι θα σβηστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας, ενώ ο πρωθυπουργός με την κυβέρνησή του θα βιώσουν την κατακραυγή. Απρόβλεπτα γεγονότα αλλάζουν την πολιτική κατάσταση σε Ελλάδα και Βαλκάνια, ενώ θα υπάρξει διαμελισμός των Σκοπίων. Οι προκλήσεις από την Τουρκία δεν θα σταματήσουν εδώ, ενώ ένα επεισόδιο στο Αιγαίο θα προκαλέσει ανησυχία. Χρονικά διαστήματα τα οποία αστρολογικά κρύβουν τους δικούς τους κινδύνους θεωρούνται οι 1 Απριλίου, 10 Ιουλίου και 7 Οκτωβρίου» εκτιμά η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και σε ολόκληρο τον πλανήτη, με σημαντικά σκαμπανεβάσματα στα χρηματιστήρια Αμερικής, Κίνας και Ελλάδας.
«Η Αμερική θα βιώσει αποκαλύψεις σκανδάλων, ενώ δύσκολες στιγμές έρχονται για την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι. Οι ευρωπαϊκές συμμαχίες αλλάζουν, ενώ η οικονομική αστάθεια προκαλεί τριγμούς στο ευρώ. Τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία και σε άλλες χώρες, με τη βία και την εγκληματικότητα να προκαλούν ξεσηκωμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακραία φαινόμενα φέρνει η πανσέληνος αυτή, με πλημμύρες, φωτιές και σεισμούς».

Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ
Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι άνθρωποι θα σας είναι απαραίτητοι από εδώ και στο εξής, καθώς θα χρειάζεστε την υποστήριξη και τη συμβουλή τους. Επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο γιατί θα έχετε επαγγελματική πρόοδο και προσωπική επέκταση. Χρησιμοποιήστε όλη σας τη διπλωματία για να πείσετε τους γύρω σας, με στόχο να ακολουθήσουν και να στηρίξουν τις απόψεις σας. Η εγκράτεια που πρέπει να δείξετε στις καταχρήσεις σε συνδυασμό με την καλή διατροφή, εμπλουτισμένη με βιταμίνες, θα βοηθούσαν να αποφύγετε μολύνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε επιπτώσεις στην εργασία, στις επιχειρησιακές συναλλαγές, όπως και στη φυσική ή στη συναισθηματική ευημερία σας. Η αλλαγή αυτή θα αφορά νέες αισθηματικές ή κοινωνικές περιστάσεις. Κάποιοι είναι πιθανόν να σπάσετε κάποιες δεσμεύσεις που σας έχουν καταπιέσει αρκετά. Θα είστε σε θέση να κάνετε μια πολύ καλή αρχή και θα δοκιμάσετε σχεδόν αμέσως τα οφέλη της στην καθημερινή ζωή σας. Το διάστημα αυτό σας διακατέχει έντονα το πνεύμα συνεργασίας και πιθανόν να αρχίσετε να σκέφτεστε να κάνετε συνεταιρισμούς ή συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εχοντας έντονη τάση στη διασκέδαση και σε άλλες ευχάριστες καταστάσεις, θα αναζητάτε τρόπους για να ξεφύγετε από τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σας. Για εκείνους που έχουν μια σταθερή σχέση, η εστίαση θα είναι πιο πολύ στα δημιουργικά σχέδια και σε άλλες μορφές αυτοέκφρασης. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια περίοδος της ζωής σας όπου ψάχνετε νέες ιδέες για τη σταδιοδρομία σας, μπορεί να βρείτε ξαφνικά μια πολύ ευνοϊκή έμπνευση. Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα οικεία σας άτομα και τους γονείς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το σπίτι, η οικογένεια και οι υποθέσεις ακίνητων ή περιουσιών θα χαρακτηρίσουν κυρίως αυτή την εβδομάδα σας. Οποια όνειρα κάνατε σχετικά με την οικογενειακή σας ζωή μπορεί τώρα να αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Εάν ενδιαφέρεστε για την ιδιοκτησία σας, είναι ο κατάλληλος χρόνος για να σκεφτείτε μεγαλόπνοα σχέδια ώστε να τη μεγαλώσετε επιπλέον. Θα έχετε ευκαιρίες να κερδίσετε κάποια αιτήματα εξαιτίας της καλής επικοινωνίας που θα έχετε και της συμπεριφοράς σας. Μπορεί να υπογράψετε συμβόλαια ή να πετύχετε σε εξετάσεις.

ΛΕΩΝ
Συχνές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες ή συμβόλαια θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα το διάστημα αυτό. Ενα σύντομο ταξίδι για μια καλή δουλειά θα φωτίσει από δω και στο εξής τον δρόμο σας. Την περίοδο αυτή πάνε καλύτερα τα οικονομικά σας ζητήματα, γι’ αυτό απολαμβάνετε περισσότερη άνεση, πολυτέλεια και ομορφιά. Κυνηγήστε τις υλικές και τις αισθηματικές επιδιώξεις σας, γιατί ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα. Κάποιοι ίσως να χρειαστεί να μετακομίσετε άμεσα ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες συχνές μετακινήσεις για οικογενειακές κυρίως υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη διαχείριση αυτών των ημερών, προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε την ισορροπία μεταξύ της αισιοδοξίας και της πρακτικότητάς σας. Οι υπάρχουσες σχέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο για σας, γι’ αυτό και θα υπάρχουν ευτυχείς εξελίξεις σε αυτές. Το διάστημα αυτό σας κάνει ιδιαίτερα όμορφους και αγαπητούς προς όλους, ενώ επιδιώκετε περισσότερο την πολυτέλεια και την άνεση για τον εαυτό σας. Γίνεστε πιο ανοιχτοί και αισιόδοξοι στις επαφές και τις συζητήσεις σας, οι οποίες φαίνονται για κάποιους λόγους να πληθαίνουν.

ΖΥΓΟΣ
Πολλά συμβαίνουν τώρα και σας επηρεάζουν άμεσα. Αυτή θα είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να είστε πιο ισχυροί απ’ ό,τι νιώθετε συνήθως. Στον έρωτα ίσως προκύψει κάποια κρυφή ή παράνομη σχέση, γι’ αυτό προσοχή. Η υγεία σας τώρα μπορεί να βελτιωθεί και να απαλλαγείτε έτσι από νευρώσεις, αϋπνίες ή άγχος. Το μυαλό σας απασχολούν ζητήματα από τον τομέα των οικονομικών και των πρακτικών αναγκών σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να κάνετε νέες συμφωνίες, συμβόλαια ή συζητήσεις για τη βελτίωσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε σε μια περίοδο που θα βοηθούσε να ξοδέψετε τον χρόνο σας στις εσωτερικές ανάγκες σας, παρά στον κόσμο. Οποιαδήποτε άλλη αισθητική δραστηριότητα, όπως η τέχνη, θα είχε άμεση καταπραϋντική επίδραση κυρίως στην ψυχολογία σας. Κάντε μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές και καινοτομίες στη ζωή σας. Θα γίνετε πιο αρεστοί και αποδεκτοί στον κοινωνικό και φιλικό κύκλο σας. Κάποιοι πιθανόν να κάνετε κάποια νέα σημαντική φιλία αυτές τις ημέρες. Οι επαφές σας πληθαίνουν, ενώ μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις με ανθρώπους, ομάδες ή ακόμα και συλλόγους. Τώρα είναι ο καιρός να επεκτείνετε τη σφαίρα της επιρροής σας και να αναμειχθείτε με άλλους που μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας. Εχετε την ευκαιρία να παρέχετε οδηγίες και να συμβουλεύετε εκείνους που δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Υπάρχει η πιθανότητα να ερωτευτείτε κάποιο άτομο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο σας. Κρατάτε μυστικές τις ιδέες και τις σκέψεις σας, καθώς φοβάστε να τις ανακοινώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εχετε πάρει πολλές ευθύνες τους τελευταίους μήνες και διακινδυνεύετε να μην τελειώσετε μερικές από αυτές. Αν χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές δυνατότητές σας, θα επιτύχετε σημαντική πρόοδο. Ενα πρόσωπο θα σας δώσει τη συμπόνια και την υποστήριξή του στις υποχρεώσεις σας. Η ανώτερη εκπαίδευση, η μελέτη και οι εξετάσεις ευνοούνται επίσης ιδιαίτερα. Τώρα μπορείτε να ανακαλύψτε νέες ιδέες για να πλησιάσετε τους στόχους σας. Μεγαλώνουν οι επαγγελματικές δραστηριότητές σας, ενώ κάποιες σας φορτώνουν με ευθύνες που θα πάρουν αρκετό από τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ολες εκείνες οι ψυχολογικές πιέσεις που αισθανόσασταν ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Μπαίνετε σε μια περίοδο όπου ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες και η διανοητική επέκταση. Επίσης, είναι ο κατάλληλος χρόνος για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για διασκέδαση ή δουλειές. Την περίοδο αυτή μπορεί να ξεκινήσετε μια αρκετά έντονη σχέση, που θα επιδράσει πάνω σας περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις διανοητικές ικανότητές σας στην καριέρα και να συγκεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας. Υπάρχει η δυνατότητα για απρόοπτα κέρδη ή έσοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σας μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τα ψυχολογικά κυρίως θέματά σας. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε ένα ταίρι με το οποίο θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και μια επιθυμία να δημιουργήσετε μια σχέση. Η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για γάμο, αρραβώνα ή την αρχή μιας νέας σχέσης, για μεγάλα ταξίδια και νέους πολιτισμούς. Νομικές υποθέσεις, συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις με ξένους είναι επίσης πιθανόν να σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...