Τα σημάδια του… κέρατου

❱❱ Eιδικός αποκαλύπτει πότε ο άνδρας είναι έτοιμος για εξωσυζυγική σχέσηΤο… οικογενειακό ιστορικό αλλά και μικρά καθημερινά σημάδια μπορεί να προδώσουν πότε ο σύζυγος είναι έτοιμος να ενδώσει στον πειρασμό μιας εξωσυζυγικής σχέσης, υποστηρίζει Βρετανίδα ειδικός στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η δρ Εϊμι Ιβερσεν από το Λονδίνο αποκαλύπτει τα προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί να παρατηρήσει μια γυναίκα γύρω της, στον άντρα της αλλά και στην ίδια.

Η ειδικός διευκρινίζει ότι καθένα από τα σημάδια δεν αποδεικνύει τίποτα από μόνο του. Οταν όμως συμβαίνουν πολλά από τα σημάδια μαζί, τότε αποτελούν «καμπανάκι κινδύνου». Για αρχή, η Ιβερσεν επισημαίνει ότι, αν ο άντρας προέρχεται από οικογένεια με ιστορικό απιστίας, τότε έχει αυξημένες πιθανότητες να γίνει άπιστος και ο ίδιος. 

Το δεύτερο σημάδι μπορεί να προέλθει από το παρελθόν του αλλά και τον φιλικό περίγυρό του. Αν, δηλαδή, ο άντρας έχει απατήσει προηγούμενη σύντροφό του και ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ή παρακολουθεί μετά μανίας πορνό, τότε είναι πιθανό να αναζητήσει «παράνομη» σχέση. Το ίδιο συμβαίνει αν πολλοί φίλοι του απατούν τη γυναίκα τους ή το κορίτσι τους.

Τρίτον, σύμφωνα με την ειδικό, ο άντρας γίνεται επιρρεπής στην απιστία σε περιόδους έπειτα από προαγωγή στη δουλειά, απόλυση, ή συνταξιοδότηση, καθώς και μετά τον θάνατο κάποιου συγγενούς ή φίλου. Το ίδιο ισχύει αν η γυναίκα του περνάει υπερβολικά πολύ χρόνο στη δουλειά, μαζί με τα παιδιά τους ή για τη φροντίδα κάποιου ηλικιωμένου συγγενούς.

Οι αλλαγές στην καθημερινότητα μπορεί να προδώσουν όποιον είναι άπιστος, καθώς τείνει να ξοδεύει περισσότερα χρήματα για την εμφάνισή του. Τέλος, ο άπιστος σύζυγος κριτικάρει την εμφάνιση ή τη συμπεριφορά της γυναίκας του, ενώ η λίμπιντό του αυξάνεται ή μειώνεται κατακόρυφα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ