Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Περηφάνια, τιμή και εντυπωσιακές παρουσίες

❱❱ Το Leopard, τα μηνύματα και οι εντυπωσιακές παρουσίες στην παρέλαση της 25ης ΜαρτίουΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση χθες στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Τα μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παρήλασαν με άψογους σχηματισμούς και συντονισμό ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποίησαν χαμηλές διελεύσεις πάνω από το Σύνταγμα, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο πλήθος που παρακολουθούσε. Ωστόσο, την παράσταση στη φετινή παρέλαση έκλεψε το εντυπωσιακό άρμα Leopard, που ήταν βαμμένο στα χρώματα του εθνικού συμβόλου μας. 

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε από το Σύνταγμα τον ελληνικό λαό ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

3 21

«Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός, κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη, αλλά όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε, όπως οι Ελληνες μαχητές συνέτριψαν το 1821 μία πανίσχυρη Οθωμανική Αυτοκρατορία» τόνισε.

Εκτός από την πρωτεύουσα, μαθητές σε όλη τη χώρα παρήλασαν με υπερηφάνεια, τιμώντας την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ο κόσμος χειροκρότησε τους παρελαύνοντες, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος καταγράφηκαν εντυπωσιακές παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση, καθώς καθηγήτριες και μαθήτριες, αστυνομικίνες και άλλες αιθέριες υπάρξεις προσέλκυσαν τα βλέμματα και τον θαυμασμό με τις εμφανίσεις τους.

Ο μικρός ήρωας στους Αρκιούς

arkioi mathitis

Ντυμένος τσολιάς και με την υπερηφάνεια να αποτυπώνεται ανάγλυφα στο πρόσωπό του παρήλασε ο 8χρονος Χρήστος στους ακριτικούς Αρκιούς ενώπιον των 35 μόνιμων κατοίκων και του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος του δώρησε ένα ποδήλατο. Στο νησί υπάρχουν μόλις πέντε παιδιά, ο Χρήστος και τα τέσσερα αδέλφια του. Οπως κάθε χρόνο, οι μαθητές του Απόλλωνα Νάξου με τους δασκάλους τους κράτησαν και φέτος ζωντανό τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, παρελαύνοντας στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του απομακρυσμένου οικισμού, και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους. 

Γαλανόλευκη 350 τ.μ. κυματίζει στην Ηγουμενίτσα

simaia 3

Η μεγαλύτερη σημαία στη βορειοδυτική Ελλάδα, με επιφάνεια 350 τετραγωνικών μέτρων, κυματίζει από χθες στην παραλία της Ηγουμενίτσας, όπου αναρτήθηκε με τις δέουσες τιμές. Η τελετή έπαρσης της σημαίας, η κατασκευή της οποίας ήταν πρωτοβουλία του Τάγματος Εθνοφυλακής, έγινε παρουσία των τοπικών Αρχών, ενώ η μπάντα του δήμου παιάνιζε εμβατήρια. Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τόνισε πως ανήμερα της 25ης Μαρτίου η πόλη στέλνει μήνυμα πατριωτισμού και εθνικής ενότητας προς όλους όσοι επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα και τα συμφέροντα της Ελλάδας.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...