Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Χωρίς συνεργό ο killer της Δώρας

❱❱ Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την παραπομπή στο εδώλιο του Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – ΣοροπίδηΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Στα χέρια των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας βρίσκεται πλέον η δικογραφία για τη στυγερή δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές τον περασμένο Οκτώβριο στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο 18ος τακτικός ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση ολοκλήρωσε την ανακριτική διαδικασία στέλνοντας τον φάκελο στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που θα αποφανθεί αναφορικά με την παραπομπή στο εδώλιο του 58χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη. Την ίδια ώρα ο δικαστικός λειτουργός έχει αποστείλει στο Εγκληματολογικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στα νύχια αλλά και στα αντικείμενα της άτυχης Δώρας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ταυτοποίηση με το DNA σεσημασμένων δραστών ή εάν το επίμαχο αυτό γενετικό υλικό θα παραμείνει «ορφανό».

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αν και είχε ομολογήσει αρχικά το φρικτό έγκλημα, στη συνέχεια είχε προσπαθήσει να εντάξει στο «κάδρο» της υπόθεσης και άλλους ως ηθικούς αλλά και φυσικούς αυτουργούς. Μάλιστα, στις συμπληρωματικές απολογίες που έδωσε στον ανακριτή είχε κατονομάσει ως ιθύνοντα νου του εγκλήματος γνωστό δικηγόρο, υποστηρίζοντας πως τον είχε προσεγγίσει και τον είχε δελεάσει με κίνητρο χρηματική αμοιβή για να σκοτώσει την 32χρονη εφοριακό.
Ακόμη, είχε ισχυριστεί ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος στη συνέχεια «είχε απειλήσει τη ζωή του ίδιου και της κόρης του». Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του καθ’ ομολογίαν δράστη δεν φαίνεται να έπεισαν τον δικαστικό λειτουργό, καθώς από κανένα άλλο στοιχείο της ανάκρισης δεν φέρεται ότι προέκυψε εμπλοκή των προσώπων που κατονόμασε.

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη είχε τραυματιστεί θανάσιμα με 14 μαχαιριές στις 18 Οκτωβρίου του 2017, την ώρα που επισκεπτόταν το μνήμα φίλου της στο Β΄ Νεκροταφείο, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της. Δύο εβδομάδες αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 58χρονου τοξικομανούς Εμμανουήλ Σοροπίδη, ο οποίος φέρεται μετά το στυγερό έγκλημα ότι πούλησε για λίγα ευρώ το κινητό του θύματος σε κατάστημα της Ομόνοιας.

Μετά τη σύλληψή του ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και κρίθηκε προφυλακιστέος, όμως λίγο αργότερα επιχείρησε να περιορίσει τις ποινικές ευθύνες του, εμπλέκοντας στην υπόθεση και άλλα πρόσωπα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...