Πως θα έχετε super στύση με ηχητικά κύματα!

❱❱ Συσκευή υπόσχεται λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας «Γητευτής» του πέους φιλοδοξεί να γίνει νέα συσκευή, η οποία υπόσχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας των αντρών. Η συσκευή που δημιούργησαν ερευνητές στις ΗΠA «σιγοψιθυρίζει» στο πέος στέλνοντάς του ηχητικά κύματα, βοηθώντας το να αποκτήσει στύση.

Η τεχνική που αποκαλείται GainsWave χρησιμοποιείται ήδη πειραματικά σε ιατρεία της Νέας Υόρκης και άλλων πόλεων των ΗΠΑ. Οπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί της συσκευής στην ιστοσελίδα τους, η αποστολή στο πέος ηχητικών κυμάτων χαμηλής έντασης συντελεί στη βελτίωση της αιμάτωσης του οργάνου, ώστε να αποκτήσει στύση. Αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές, επιτυγχάνεται διότι τα ηχητικά κύματα ενεργοποιούν τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων και νευρικών απολήξεων στο πέος, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος.

Η θεραπεία προβλέπει συνεδρίες μία φορά την εβδομάδα για 6-12 εβδομάδες και το κόστος της ανέρχεται σε 3.000 δολάρια (2.400 ευρώ). Η δρ Κέιτ Κας, που την εφαρμόζει πειραματικά στην Ουάσινγκτον, δήλωσε στην εφημερίδα «The Post» ότι το 75%-80% των ασθενών της αποκτούν στύση. Κάποιοι από αυτούς, όπως σημειώνει, ένιωσαν ανεπαίσθητα τσιμπήματα κατά τη θεραπεία, χωρίς όμως να πονέσουν.

Την ώρα που η GainsWave βρίσκεται εν αναμονή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), οι γιατροί που την εφαρμόζουν υποστηρίζουν ότι έχει «ενθαρρυντικά αποτελέσματα». Η ίδια τεχνική χρήσης ηχητικών κυμάτων θεωρείται ασφαλής για τον άνθρωπο, καθώς έχει ήδη λάβει έγκριση και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επικονδυλίτιδας του αγκώνα, πάθηση κατά την οποία παρατηρούνται έντονοι πόνοι στον αγκώνα λόγω φλεγμονής. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της πελματιαίας απονευρωσίτιδας, κατά την οποία παρατηρείται φλεγμονή στην πελματιαία απονεύρωση του ποδιού.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ