Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

«Κωσταλέξι» 2018 για δύο αδέρφια ΑμεΑ

❱❱ Ο ξάδελφος κρατούσε οκτώ μήνες φυλακισμένα δύο αδέλφια ΑμεΑ στο Ωραιόκαστρο ΘεσσαλονίκηςΟμηροι από τον ίδιο τον ξάδελφό τους, ο οποίος για οκτώ ολόκληρους μήνες τούς κρατούσε φυλακισμένους στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ήταν δύο αδέλφια ΑμεΑ! 

Ο 47χρονος και η 48χρονη αδελφή του (μικρή φωτό), πουf2 oraiokastro απήχθησαν το περασμένο καλοκαίρι από τον 58χρονο δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος είχε συνεργούς την 23χρονη κόρη του και ακόμα ένα άτομο, κατάφεραν να απελευθερωθούν το βράδυ της Παρασκευής και επέστρεψαν στο σπίτι τους στις Σέρρες.

Η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου είναι συγκλονισμένη από το «σύγχρονο Κωσταλέξι». Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του δημάρχου της περιοχής Αστέριου Γαβότση, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Προσωπικά, είμαι συγκλονισμένος. Γνωρίζω τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα έκανε τέτοιες πράξεις. Εχω πέσει από τα σύννεφα».

Απαγωγή

Ο δημοτικός υπάλληλος και πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του δήμου φέρεται ότι απήγαγε τα δύο αδέλφια και τα ανάγκαζε να μεταφέρουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκαν στον ίδιο και στην 23χρονη κόρη του, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, μεγάλα χρηματικά ποσά. Εκτιμάται ότι στο διάστημα των οκτώ μηνών της ομηρίας τους τα δύο αδέλφια είχαν μεταφέρει στους λογαριασμούς περίπου 81.000 ευρώ. Σε βάρος πατέρα και κόρης έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, τα δύο αδέλφια, που κατοικούν στις Σέρρες, τον περασμένο Ιούλιο επιβιβάστηκαν σε όχημα του 58χρονου και με την απειλή όπλου μεταφέρθηκαν στην οικία του. Εκτοτε ξεκίνησε η «κόλασή» τους. Κάθε πρωί πριν φύγει για τη δουλειά του, τα έδενε με χειροπέδες και τάιραπ καλωδίων. Μάλιστα, παρουσία του, τα δύο αδέλφια καλούσαν τηλεφωνικά συγγενείς τους στις Σέρρες και τους διαβεβαίωναν ότι ήταν καλά και πως απουσίαζαν σε εκδρομή.

Την Παρασκευή, και ενώ ο 58χρονος απουσίαζε, τα δύο αδέλφια κατάφεραν να ρίξουν την εξώπορτα και να βγουν στην αυλή, ενώ κάλεσαν απευθείας την Αστυνομία χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο που ο δημοτικός υπάλληλος είχε ξεχάσει στο σπίτι.
«Καλά είμαστε, μαθεύτηκε κιόλας, ε; Οκτώ μήνες ήμασταν εκεί. Μας έφεραν οι αστυνομικοί. Είναι όλα καλά, θα υπάρξει και συνέχεια» είπε η σοκαρισμένη η 48χρονη γυναίκα, την ώρα που επέστρεφε και πάλι στο σπίτι της στις Σέρρες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...