Απατεώνας δούλευε με απολυτήριο «μαϊμού» στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

❱❱ Εφτασε ακόμα και στην πλαστογραφία στην προσπάθειά του να προσληφθεί ως τραπεζοκόμος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όμως η απάτη ξεσκεπάστηκε κι έτσι όχι μόνο απολύθηκε, αλλά θα λογοδοτήσει και στη Δικαιοσύνη. Το κίνητρο ήταν μια θέση εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου και ο υποψήφιος σκέφτηκε ότι θα καταφέρει να διοριστεί πλαστογραφώντας το απολυτήριο γυμνασίου. Ετσι, κατέθεσε όλα τα δικαιολογητικά, μαζί με το απολυτήριο… μαϊμού και τελικά ήταν μεταξύ των προσληφθέντων.

Κόπηκε στον έλεγχο

Αν και έπιασε δουλειά, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε, καθώς δεν είχε υπολογίσει ότι η υπηρεσία διενεργεί συνεχώς ελέγχους στα πτυχία και τα προσόντα που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι για να προσληφθούν. Τα στελέχη της διοικητικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, που ξεκίνησαν αυτεπάγγελτο έλεγχο, έφτασαν και στον δικό του φάκελο.

Οταν έπιασαν στα χέρια τους το απολυτήριο γυμνασίου, αυτό τούς ζήτησε… μπανάνα! Αμέσως ενημερώθηκε για την πλαστογραφία ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, ο οποίος έδωσε εντολή να διακοπεί επιτόπου η σύμβαση του εργαζομένου και να απολυθεί. Παράλληλα, όμως, ο φάκελος διαβιβάστηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου στην Εισαγγελία για να κινηθεί η κατά τον νόμο ποινική διαδικασία. Οπως ανακοίνωσε ο κ. Αδαμίδης, οι έλεγχοι είναι συχνότατοι. «Ας το έχουν υπ’ όψιν τους όλοι όσοι σκέφτηκαν να καταθέσουν πλαστά έγγραφα στο ΠΓΝΕ… Κανείς δεν θα μπορέσει να ξεγελάσει τις αρμόδιες υπηρεσίες» δήλωσε.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ