Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Ψάχνουν «πιστόλια» που έπιασαν πάλι «δουλειά»

❱❱ Σε συμμορίες διαρρηκτών μέλη των οποίων αποφυλακίστηκαν αναζητούν τον δράστη του αιματηρού «ντου» στη βίλα του Αλέξανδρου ΣταματιάδηΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την αιματηρή ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, στην Κάτω Κηφισιά, στρέφουν τις έρευνές τους σε παλιές συμμορίες διαρρηκτών και ληστών, που είχαν εξαρθρωθεί, αλλά ορισμένα από τα μέλη τους έχουν πλέον αποφυλακιστεί.

Την ώρα που υπάρχουν μικρές ενδείξεις βελτίωσης στην κατάσταση του 52χρονου, ο οποίος παραμένει σε καταστολή, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες σε αποφυλακισμένους «επαγγελματίες» του είδους που εξέτισαν ποινές και ξανάπιασαν «δουλειά».
Μάλιστα, φέρεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο τα μέλη μιας συγκεκριμένης μεικτής συμμορίας Ελλήνων και ομογενών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, οι οποίοι είχαν διαπράξει βίαιες εισβολές σε σπίτια.

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας βρίσκεται και μια συμμορία Αλβανών οι οποίοι ήταν νεαροί στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους ιδιοκτήτες πολυτελών διαμερισμάτων και μονοκατοικιών τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια προάστια της Αττικής.
Οι συγκεκριμένοι κακοποιοί εισέβαλλαν στα σπίτια οπλισμένοι με καλάσνικοφ και δεν δίσταζαν να κρατούν ομήρους τους ενοίκους, ώσπου να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Κάποιοι από αυτούς, όταν εξέτισαν μεγάλο μέρος των ποινών τους, αποφυλακίστηκαν και κανείς δεν ξέρει με τι ασχολούνται τώρα. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να μην εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν σχέση με την αιματηρή ληστεία.

f3 kalasnikof

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το παλιό καλάσνικοφ που βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης μέσα σε μια υφασμάτινη τσάντα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Ναβαρίνου, στον Βύρωνα, ίσως συνδέεται με την υπόθεση της Κάτω Κηφισιάς.

Εξετάζουν, λοιπόν, το ενδεχόμενο κάποιος από τη σπείρα των ληστών να θορυβήθηκε από τις εκτεταμένες έρευνες και την έντονη παρουσία αστυνομικών της Ασφάλειας σε περίεργα στέκια για τη συγκέντρωση πληροφοριών και να ξεφορτώθηκε το όπλο που -προφανώς- είναι «βρόμικο», ώστε να μη βρεθεί στην κατοχή του. Το καλάσνικοφ -φωτογραφία του οποίου τη στιγμή της ανεύρεσής του δημοσιεύει σήμερα η «Espresso»- θα εξεταστεί βαλλιστικά, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...