Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το DNA θα ρίξει φως στο νέο θρίλερ

❱❱ Η Αστυνομία πιθανολογεί ότι το απανθρακωμένο πτώμα στο Θέρμο ανήκει σε επιχειρηματία του ΜεσολογγίουΑντιμέτωπες με ακόμη ένα σκοτεινό θρίλερ βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές του Αγρινίου, οι οποίες εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση θανάτου του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Θέρμου, την Τρίτη του Πάσχα. 

Αν και τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οδηγούν στην εκτίμηση ότι επρόκειτο για επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο Μεσολόγγι και έχασε τη ζωή του έπειτα από φοβερό τροχαίο δυστύχημα, εντούτοις, σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές της «Espresso», οι αξιωματικοί της Αστυνομίας περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης καθώς και της Τροχαίας για να εξαγάγουν ασφαλές συμπέρασμα για το τι ακριβώς συνέβη στην επαρχιακή οδό Μελίγκοβας – Αμβρακιάς.

«Από τον αριθμό της πινακίδας και από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, όλα δείχνουν ότι η σορός ανήκει σε επιχειρηματία που διατηρούσε κατάστημα στο Μεσολόγγι. Ομως, θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα του τεστ DNA προκειμένου να είμαστε 100% σίγουροι για την ταυτότητα του θύματος» ανέφερε ανώτατος αξιωματικός στην «Espresso».

Οικονομικά προβλήματα

Ο εν λόγω άνδρας φέρεται ότι αντιμετώπιζε οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα, και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε εξαφανιστεί, αλλά τελικά είχε επιστρέψει σώος, αφού κινητοποίησε την τοπική Αστυνομία. Τότε είχε πει ότι είχε φύγει για να ηρεμήσει.

Τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν στο δυστύχημα, ότι δηλαδή το υγραεριοκίνητο τζιπ του προσέκρουσε στα βράχια και ανετράπη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. 

Ο οδηγός κατά πάσα πιθανότητα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και φέρεται ότι έπεσε στην πλευρά του συνοδηγού, όπου εγκλωβίστηκε και δεν μπόρεσε να βγει.

Ομως, με δεδομένη την ψυχολογική κατάστασή του λόγω οικονομικών προβλημάτων, οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αν και επικρατέστερο είναι εκείνο του δυστυχήματος.

Η περιοχή όπου έγινε το φοβερό τροχαίο είναι ορεινή και τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν καθόλου σήμα. Για να μιλήσει κάποιος -πόσο μάλλον να ζητήσει βοήθεια- πρέπει να πάει μέχρι το Θέρμο, που βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 20 λεπτών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε εκεί γιατί σκόπευε να επισκεφθεί το χωριό από το οποίο κατάγεται η μητέρα του.

Αν και οι Αρχές είναι σχεδόν σίγουρες για το ποιος είναι ο νεκρός, δεν μπορούν ακόμα να κάνουν καμία επίσημη ανακοίνωση για την ταυτότητά του, αν δεν επιβεβαιωθεί μέσω εξέτασης DNA. Ηδη έχει ληφθεί γενετικό υλικό από τα παιδιά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι κάμερες ασφαλείας στο Θέρμο έχουν καταγράψει την πορεία του τζιπ, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης. Επίσης, ο αριθμός πλαισίου του καμένου αυτοκινήτου συμφωνεί με αυτόν του οχήματος ιδιοκτησίας του επιχειρηματία, γεγονός που αποτελεί επιπλέον στοιχείο στις προσπάθειες ταυτοποίησής του. 

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...