Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαχαιροβγάλτης δράκος στο κέντρο της Αθήνας

❱❱ Η συγκλονιστική κατάθεση 25χρονης οδοντιάτρου για την επίθεση που δέχτηκε στην περιοχή του ΓκύζηΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Πάλεψε με νύχια και με δόντια για να γλιτώσει τη ζωή της μια νεαρή οδοντίατρος, που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο το βράδυ της Τετάρτης, όταν άγνωστος προσπάθησε να τη βιάσει στην περιοχή του Γκύζη και δεν δίστασε να τη χτυπήσει αλλεπάλληλες φορές με μαχαίρι για να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε!

Η 25χρονη κοπέλα είχε τελειώσει την εργασία της στην κλινική του Ταμείου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της, στην οδό Θεριανού, όταν δέχτηκε την επίθεση από τον άγνωστο «δράκο».

Η περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία χθες το μεσημέρι, οπότε κατάφερε να συνέλθει από το σοκ και να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά, είναι συγκλονιστική: «Ηταν λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τετάρτης όταν έφυγα από την κλινική και περπάτησα προς την οδό Θεριανού, στη συμβολή με την οδό Κατσαντώνη, όπου είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου. Λίγο πριν φθάσω αισθάνθηκα να περπατά δίπλα μου και λίγο πιο πίσω ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, ίσως ξανθός, ο οποίος μόλις γύρισα το κεφάλι μου άρχισε να με βρίζει σε σπαστά ελληνικά, ενώ παράλληλα με άρπαξε δυνατά από το μπράτσο, σαν να μου έκανε λαβή. Τα έχασα, ενώ ο άγνωστος άρχισε να με απειλεί με ένα μάλλον μικρό μαχαίρι και να με τραβά σε ένα απόμερο σημείο σ’ έναν χωματόδρομο, σχεδόν μέσα στο αλσύλλιο, στην κατάληξη της πίσω πλευράς του Πεδίου του Αρεως».

Τη χτύπησε

Η τρομοκρατημένη κοπέλα περιγράφει ότι, μόλις ο επίδοξος βιαστής την έσπρωξε στο απόμερο και χωρίς φωτισμό σημείο, άρχισε να αντιδρά και να φωνάζει. Ομως, εκείνος ήταν αποφασισμένος και τη χτύπησε με το μαχαίρι στα πόδια και στον θώρακα τραυματίζοντάς την. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίστασή της και τελικά τράπηκε σε φυγή. Το παραλίγο θύμα τον είδε να φεύγει με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε συνεργός του.

«Μου έσκισε την μπλούζα, μου τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να μου σκίσει το παντελόνι. Αντιστάθηκα και φώναζα. Αυτό με έσωσε, γιατί πάλεψα μαζί του και αυτός εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έφυγε με μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, που παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν σε κοντινό σημείο» κατέθεσε η 25χρονη.

Με τα ρούχα σκισμένα και το αίμα να τρέχει από τις πληγές της, η 25χρονη οδοντίατρος βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει τρέχοντας στην κλινική όπου εργάζεται και να ζητήσει βοήθεια.

Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι έκαναν έρευνες στην περιοχή αναζητώντας αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...