Μπαταχτσής κροίσος με θαλαμηγό 80 μέτρων στον Βόλο!

❱❱ Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και τους… κροίσους από τη Σαουδική Αραβία! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι εδώ και έξι μήνες ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ για τον ελλιμενισμό της θαλαμηγού «AL DIRIYAH», η οποία ανήκει σε μέλος της βασιλικής οικογένειας της χώρας!

Αφού είδαν και απόειδαν με τον… μπαταχτσή ιδιοκτήτη του γιοτ, οι αρμόδιοι του Οργανισμού Λιμένος Βόλου υπέβαλαν πριν από λίγες μέρες αίτημα προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο, ώστε να απαγορευτεί ο απόπλους της θαλαμηγού λόγω οφειλών. Στη σχετική απόφαση περιλαμβάνεται έγγραφο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, του ΟΛΒ προς τον ναυτικό πράκτορα της θαλαμηγού, καθώς και ένα έγγραφο του υπουργείου Ναυτιλίας με το οποίο γίνεται δεκτή η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Σύμφωνα με αυτήν η Λιμενική Αρχή δύναται να απαγορεύει τον απόπλου πλοίου που βαρύνεται με τέλη και δικαιώματα, κατόπιν αιτιολογημένης αίτησης του οικείου φορέα διοίκησης και εκμετάλλευσης λιμένα. Η θαλαμηγός «AL DIRIYAH» είναι 80 μέτρων, απασχολεί 35 άτομα πλήρωμα και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ανήκει σε μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Οι οφειλές για τον ελλιμενισμό της αφορούν τους τελευταίους έξι μήνες και, συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Νοέμβριο ως σήμερα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Το δις εξαμαρτείν για τον Βούρο

Παντρεύτηκε δεύτερη φορά την τρίτη σύζυγό του, από την οποία είχε...

Αυτόφωρο για τους αρνητές της μάσκας!

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εκείνοι που δεν  εφαρμόζουν...

Στήριγμα σε φοιτητές και γονείς η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στήριγμα στους νέους που ξεκινούν την ενήλικη ζωή τους, αλλά και...

Το τζακ ποτ της χρονιάς στο ΛΟΤΤΟ με 1,4 εκατ. ευρώ

Κέρδη ρεκόρ για το 2020 κληρώνει απόψε το ΛΟΤΤΟ, με το...

Παγκόσμια εκστρατεία για τα έντυπα ΜΜΕ

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων IFJ και η Παγκόσμια Ενωση UNI Global...