Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Σκηνοθέτησε απόπειρα βιασμού της για να μην παντρευτεί

❱❱ Η βοηθός οδοντιάτρου ομολόγησε ότι στου Γκύζη δεν της χίμηξε «δράκος», αλλά το «έστησε» για να αποφύγει τον γάμοΑποκύημα της… φαντασίας της ήταν ο βιασμός της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου από άγνωστο άνδρα στην περιοχή του Γκύζη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης!

Η νεαρή κοπέλα, η οποία έφτασε μάλιστα στο σημείο να αυτοτραυματιστεί προκειμένου να πείσει τις Αρχές για τον ισχυρισμό της, παραδέχτηκε τελικά πως η ίδια «σκηνοθέτησε» τον υποτιθέμενο βιασμό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν εξαρχής εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεσή της, ο λόγος που έπλασε το σενάριο ήταν για να αποφύγει τον… γάμο της!

Η απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια την 25χρονη, η οποία εμφανίστηκε έντρομη ενώπιον των Αρχών πριν από έξι ημέρες εξιστορώντας πως κατόρθωσε να ξεφύγει από τον «δράκο» που της επιτέθηκε με μαχαίρι, άρχισε να μπάζει… νερά, καθώς οι περιγραφές της προσέκρουαν στην κοινή λογική.

Αφενός ο ισχυρισμός ότι ο «δράκος» είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε με μηχανή για να τον φυγαδεύσει, και αφετέρου η παντελής έλλειψη μαρτύρων στο κεντρικό σημείο πίσω από το Πεδίον του Αρεως, όπου, σύμφωνα με το θύμα, σημειώθηκε η επίθεση, είχαν προβληματίσει τους αστυνομικούς που διερευνούσαν την υπόθεση. Κι αυτό γιατί, όπως σημείωναν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι περιπτώσεις που κάποιος «δράκος», όταν κάνει προσπάθεια να βιάσει, διαφεύγει με συνεργό είναι σπάνιες, ενώ οι φωνές που υποστήριζε ότι έβαλε η κοπέλα θα έπρεπε να είχαν ακουστεί από κάποιον, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη.

Μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών και αφότου η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου εκλήθη να καταθέσει συμπληρωματικά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, λύγισε και ομολόγησε ότι δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως η ίδια προκάλεσε με σουγιά τις πληγές στην κοιλιά, στον μηρό και στο στήθος!

Επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί κατασκεύασε την καταγγελία, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, οι οποίοι φέρεται ότι σχετίζονται με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι μάλιστα δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός της 25χρονης ήταν να αναβληθεί ο γάμος που είχε προγραμματίσει το ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να σκεφτεί ότι το ψέμα της θα αποκαλυφθεί. Τώρα η νεαρή, εκτός από τις αντιδράσεις του περίγυρου αλλά και του συντρόφου της, βρίσκεται αντιμέτωπη και με τη Δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών!

Πάντως αργά χτες το βράδυ η ίδια μέσω του συνηγόρου της έκανε γνωστό πως επιμένει στην αρχική της εκδοχή και σήμερα αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...