Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πυρά από τη Μαρέβα Μητσοτάκη για τον νόμο Παρασκευόπουλου!

❱❱ Δυσαρέσκεια από τη σύζυγο του Κυριάκου για τη δυνατότητα αποφυλάκισης εγκληματιώνΑπό τη
βίβιαν Μπενέκου

Η Μαρέβα στρέφεται εναντίον του νόμου Παρασκευόπουλου! Η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. Μαρέβα Μητσοτάκη εξανέστη ακούγοντας τις συνεχείς ειδήσεις για ληστείες και εγκληματικές ενέργειες που διαπράττονται από ανθρώπους οι οποίοι πέφτουν και ξαναπέφτουν, ακόμη κι όταν βγουν από τη φυλακή, σε τρομερά παραπτώματα.

Αιτία, ο νόμος του πρώην υπουργού Νίκου Παρασκευόπουλου, που δίνει τη δυνατότητα αποφυλάκισης ακόμη και σε στυγνούς εγκληματίες.
Συγκεκριμένα, έδειξε τη δυσαρέσκειά της με tweet στο οποίο έγραψε: «Διαρκώς ειδήσεις για ληστείες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή οικογενειών. Το κράτος πρέπει να πάρει στα σοβαρά το θέμα της ασφάλειας. Πώς θα γίνει αυτό όταν δεν έχουν ακόμα καταργηθεί οι νόμοι που ανοίγουν τον δρόμο σε εγκληματίες του οργανωμένου εγκλήματος;»

Ως γνωστόν, η επιχείρησή της στην οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή είχε δεχτεί επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο από αγνώστους με γκαζάκια. Φυσικά, αυτό το συμβάν δεν έχει σχέση με τον νόμο Παρασκευόπουλου, αλλά δείχνει πώς αισθάνεται ακόμη και σήμερα για την επίθεση που ίσως προκλήθηκε και από την έλλειψη αστυνόμευσης, την οποία επισημαίνει.

Η Μαρέβα, που συχνά συνοδεύει τον πρόεδρο της Ν.Δ. στις περιοδείες του σε γειτονιές της Αττικής, βλέπει και ακούει η ίδια τους τρομαγμένους από τις επιθέσεις πολίτες και έχει άποψη.
Μένει, λοιπόν, όταν ο Κυριάκος με το καλό πάρει τα ηνία της εξουσίας, να τον πιέσει ώστε να αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων με αστυνόμευση παντού, αλλά και να καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου.

«Ρωμαίος» ο Σαλμάς Jr

img 5452

❱❱Ο Μάριος Σαλμάς χάρισε στον γιο του μια υπέροχη ποδοσφαιρική στιγμή που θα τη θυμάται για πάντα. Πήγαν οι δυο τους στη Ρώμη, είδαν το εκπληκτικό γκολ του Κώστα Μανωλά, που έγινε σύγχρονος ήρωας και είδε το όνομά του να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, και χάρηκαν τη νίκη.

img 5454

Στις εξέδρες, λοιπόν, του Olimpico βρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς με τον γιο του Αντώνη, που είναι επτά ετών. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα ο μικρός πήρε και τη νικήτρια φανέλα. Χαρά ο Αντώνης, μεγαλύτερη χαρά ο μπαμπάς!

❱❱Oταν η Υρώ Μανέ συνάντησε τον Κώστα Μουσουρούλη, πριν γράψουν για αυτόν ότι θα συμμετάσχει σε νέο κεντροδεξιό φορέα, γεγονός που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά. Ο πρώην υπουργός λοιπόν πήγε στην Κύπρο και είδε παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

mousouroulis mane img 5451

Συγκεκριμένα, παρακολούθησε την πρεμιέρα του έργου «Το κέλυφος» της βραβευμένης Κύπριας συγγραφέως Κωνσταντίνας Σωτηρίου. Πρωταγωνίστρια ήταν, όπως ο ίδιος μας λέει, «η χαρισματική φίλη και συμπατριώτισσά του Υρώ Μανέ». Ο Μουσουρούλης είναι Χιώτης και ως Χιώτης λέει: «Είμαι στρατευμένος στο κόμμα μου, τη Νέα Δημοκρατία, και δίπλα στον πρόεδρό της». Οπως φαίνεται, και δίπλα στη φίλη του Υρώ Μανέ.

Εβαλε… χέρι στα λεμόνια

gennia img 5456

❱❱Η Γεωργία Γεννιά του ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε κτήμα φίλου της στον Μεσαγρό Αίγινας και έκλεψε λεμόνια. «Θα κλέψω τα λεμόνια σου από τη λεμονιά σου, να δω τι θα βρεις αύριο να βάλεις στα μαλλιά σου» για τη βουλευτίνα, που δεν δίστασε να φωτογραφίσει το… ξινό παράπτωμά της!

(!)

Τεσσάρων μηνών είναι πια ο Γιαννάκης και οι βόλτες με τον μπαμπά και τη μαμά βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα. Μιλάμε φυσικά για τον γιο του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη, το «μικρό αφεντικό του σπιτιού», όπως τον αποκαλεί ο ίδιος. Ο Γιάννης Χατζηδάκης, που είναι ψηλό και όμορφο μωρό, τις ημέρες κοιμάται ήσυχος στον μάρσιπο της μητέρας του, Πόπης Καλαϊτζή, και τις νύχτες παίζει στην κούνια με τον μπαμπά του! Η φωτογραφία είναι από τις πασχαλινές διακοπές της οικογένειας στο χωριό της Πόπης.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...