Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ντετέκτιβ έγινε «κυνηγός» σκλάβων του sex

❱❱ Συνελήφθησαν οκτώ μέλη σπείρας μαστροπών που έφερνε καλλονές από την Ανατολική Ευρώπη και έκανε τη ζωή τους κόλασηΑπό τους
Μαρία Μεϊμάρη, Θεοδόση Π. Πάνου

Σε εφιάλτη είχε μετατραπεί το όνειρο για μια καλύτερη ζωή στη χώρα μας για δεκάδες εντυπωσιακές και καλλίγραμμες γυναίκες από την ανατολική Ευρώπη! Μόλις πατούσαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος, οι ανυποψίαστες αλλοδαπές μετατρέπονταν σε «σκλάβες του σεξ», οι οποίες ζούσαν αιχμάλωτες σε οίκους ανοχής-κολαστήρια στο κέντρο της Αθήνας, όπου τις φυλάκιζαν οι αδίστακτοι μαστροποί. 

Οσες, μάλιστα, κατάφερναν να γλιτώσουν από τους δεσμώτες τους δεν προλάβαιναν να χαρούν την ελευθερία τους, καθώς οι προαγωγοί χρησιμοποιούσαν έναν… ντετέκτιβ για να τις βρει και να τις επαναφέρει!

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής απέδωσε καρπούς και την περασμένη Παρασκευή συνελήφθησαν οκτώ μέλη της οργάνωσης, ηλικίας 25 έως 68 χρόνων. Ωστόσο, οι προσπάθειες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων οκτώ ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στο εξωτερικό. Εις βάρος όλων των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για εγκληματική οργάνωση, σωματεμπορία, διακεκριμένες φθορές, εμπρησμό, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραχάραξη, παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ενταξης και άλλα αδικήματα.

Η αρχή του τέλους για τη δράση των αδίστακτων μαστροπών ήρθε όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς δύο γυναίκες από τη Λευκορωσία, οι οποίες είχαν πιαστεί στον «ιστό» του ροζ κυκλώματος. Η μία από τις δύο, μάλιστα, είχε μείνει έγκυος και είχε αποβάλει! Οσα ανατριχιαστικά περιέγραψαν οι δύο αλλοδαπές για τη ζωή τους στα καταγώγια του αγοραίου έρωτα, αλλά και όσα διαπίστωσαν με τα μάτια τους οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν τις έρευνες θα μπορούσαν να γίνουν σενάριο ταινίας τρόμου!

Οπως ανέφεραν τα θύματα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εντόπιζαν ευάλωτες και φτωχές γυναίκες σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης, κυρίως στη Λευκορωσία, και τις έπειθαν να έρθουν στην Ελλάδα με το πρόσχημα της προσφοράς εργασίας. Μέχρι να πατήσουν τα κορίτσια το πόδι τους στη χώρα μας σχεδόν όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά! Ομως, με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο τις παραλάμβαναν μέλη του κυκλώματος και τα οδηγούσαν σε τέσσερις οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι αποτελούσαν τις «φυλακές» τους για τους επόμενους μήνες!

20 πελάτες την ημέρα

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοριτσιών, οι μαστροποί τις εξανάγκαζαν να πηγαίνουν με 15-20 (!) πελάτες την ημέρα, ενώ η ταρίφα των ραντεβού ήταν 40 ευρώ!

Οπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τέλος της ημέρας η μερίδα του λέοντος πήγαινε στους προαγωγούς, ενώ οι κοπέλες κρατούσαν για τον εαυτό τους μόλις 10 ευρώ! Μάλιστα, για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους οι μαστροποί προέβαιναν στη νομιμοποίηση της παραμονής των εκδιδόμενων γυναικών, είτε μέσω πλαστών σφραγίδων εισόδου και εξόδου από έδαφος Σένγκεν είτε εκδίδοντας πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις για την παράταση της διαμονής τους.

Ο εφιάλτης συνεχιζόταν για μήνες ή ακόμα και για χρόνια για τις ανυπεράσπιστες γυναίκες. Ακόμα και όσες κατάφερναν να ξεγλιστρήσουν γρήγορα επέστρεφαν στα σπίτια-κολαστήρια, καθώς τα μέλη του κυκλώματος επικαλούνταν την εξαφάνισή τους και έστελναν έναν ιδιωτικό ερευνητή να τις εντοπίσει και να τις γυρίσει πίσω! Αλλες φορές, πάλι, δημιουργούσαν ψευδείς λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να τις παραπλανήσουν.

Από τους μαστροπούς δεν γλίτωναν ούτε όσοι προσφέρονταν να βοηθήσουν τις κοπέλες. Τουλάχιστον δύο άτομα που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας βρήκαν μία μέρα καμένη την πρόσοψη του μαγαζιού τους, καθώς τα μέλη της οργάνωσης υποπτεύονταν ότι βοήθησαν κοπέλες που είχαν υπό την «προστασία» τους να διαφύγουν.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...