Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Υγρός τάφος» για τετράχρονη

❱❱ Το κοριτσάκι ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του, που καθάριζε τα δωμάτια ξενοδοχείου στη Νάξο, και πνίγηκε στην πισίνα!Από την
Εύα Παπαδάτου 

Ασύλληπτη τραγωδία χτύπησε μια νεαρή μητέρα από την Αλβανία, που εργάζεται σε μια ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Μικρή Βίγλα της Νάξου, όταν η τετράχρονη κορούλα της ξέφυγε από την προσοχή της χθες το μεσημέρι, την ώρα που καθάριζε τα δωμάτια του συγκροτήματος εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, και πνίγηκε στην πισίνα!

Αν και συνήθως απέφευγε να το κάνει, η γυναίκα είχε πάρει το κοριτσάκι της μαζί της στη δουλειά, καθώς εκείνο την παρακάλεσε με την υπόσχεση ότι θα ήταν φρόνιμο, αλλά έτσι κι αλλιώς δύσκολα έβρισκε κάποιον να της το κρατήσει.

Μη μπορώντας να φανταστεί το κακό που θα χτυπούσε την πόρτα της, άρχισε αμέσως τις δουλειές της, ενώ η μικρή Κατερίνα έκανε βόλτες δίχως να απομακρύνεται ιδιαίτερα από τη μαμά της. Ομως κάποια στιγμή η νεαρή Αλβανίδα κατέβηκε στο υπόγειο για να σιδερώσει και γρήγορα απορροφήθηκε στη δουλειά της, με αποτέλεσμα να χάσει από τα μάτια της το αγγελούδι.

Οταν άρχισε να φωνάζει με το όνομά του το κοριτσάκι αλλά εκείνο δεν απαντούσε, την έζωσαν τα φίδια και αμέσως άρχισε να ψάχνει.

Ανατρίχιασαν

Σύμφωνα με το naxospress, ήταν 1 το μεσημέρι όταν βρήκε το παιδί να επιπλέει ακίνητο στην επιφάνεια του νερού της πισίνας του ξενοδοχείου και αμέσως τα ουρλιαχτά του πόνου της τραγικής μητέρας έκαναν όσους τα άκουσαν να ανατριχιάσουν.

Με την ψυχή στο στόμα, η μητέρα έτρεξε, έπεσε στο νερό, άρπαξε την τετράχρονη και την έβγαλε έξω, χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις της. Στο μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ που έστειλε ασθενοφόρο με γιατρό, ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη μικρούλα, η οποία μεταφέρθηκε κατόπιν στο Νοσοκομείο Νάξου. Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να σώσουν το άτυχο παιδάκι, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θλιβερό περιστατικό έχει προκαλέσει βαθύτατο πόνο στους κατοίκους του κυκλαδίτικου νησιού, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν διενέργεια της νεκροτομής και ερευνούν τυχόν ευθύνες της τραγικής μητέρας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...