Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Η «μπλε φάλαινα» (;) τον έσπρωξε στο κενό

❱❱ Ερευνούν αν η πτώση και ο τραυματισμός 17χρονου από πολυκατοικία στη Μυτιλήνη οφείλονται στο διαδικτυακό παιχνίδι θανάτουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Εκκληση για αίμα απευθύνει η θεία του 17χρονου Δημήτρη Α., ο οποίος έκανε βουτιά από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας όπου ζούσε με την οικογένειά του στη Μυτιλήνη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, και εκτιμάται ότι ακολουθούσε οδηγίες για το επικίνδυνο παιχνίδι «μπλε φάλαινα»!
Ο έφηβος νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και η οικογένειά του παρακαλεί όποιον μπορεί να δώσει αίμα ομάδας 0 ρέζους αρνητικό.

«Καλούνται όλοι οι συμπατριώτες μας να κινητοποιηθούν για να βοηθήσουμε το 17χρονο παλικάρι» έγραψε στη δραματική έκκλησή της στο διαδίκτυο η θεία του, τη στιγμή που το νοσοκομείο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για συγκρατημένη αισιοδοξία σχετικά με την πορεία της υγείας του.
Στο μεταξύ, η Αστυνομία και οι εισαγγελικές Αρχές πραγματοποιούν διεξοδική έρευνα εξετάζοντας τους λόγους που ώθησαν τον νεαρό να πέσει στο κενό. Η πιθανότητα η πτώση να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου βρίσκεται πρώτη στη λίστα, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχώς στο διαδίκτυο.

Ελέγχουν το laptop

Γι’ αυτό έχει ζητηθεί η συνδρομή των ειδικών, ενώ ο φορητός υπολογιστής του παραδόθηκε στην Αστυνομία και εστάλη στα ειδικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθούν οι διαδικτυακές επικοινωνίες του νεαρού πριν από την πτώση του.
Ο 17χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Αμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και βρίσκεται σε καταστολή. Ατομα του περιβάλλοντός του μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί, ήσυχο και από καλή οικογένεια, που δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα εξαιτίας της «μπλε φάλαινας» είχε εντοπιστεί τον περασμένο Μάιο στην Κατερίνη. Τότε, μία 15χρονη είχε δεχθεί μηνύματα μέσω facebook, ο αποστολέας των οποίων της ζητούσε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών και να χαράξει τους μηρούς της με ξυράφι, ευτυχώς δίχως τραγικά αποτελέσματα.

Πάντως, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του αυτοκτονικού παιχνιδιού που έχει στοιχίσει τη ζωή δεκάδων νέων έπεσε στα χέρια των ρωσικών Αρχών τον Ιούνιο του 2017. Ο ταχυδρόμος Ιλια Σιντόροφ «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και ομολόγησε ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τη… διαχείριση του επικίνδυνου παιχνιδιού.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....