Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Θρίλερ με το ματωμένο ρούχο του θετού γιου

❱❱ Το ματωμένο πάνω μέρος της πιτζάμας του 15χρονου γεννά ερωτήματα για τη σφαγή των γονιών τουΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά 

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται ανά πάσα στιγμή στη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του ζευγαριού που κατακρεουργήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα στο υπνοδωμάτιό του στην Κύπρο, με μοναδικό μάρτυρα τον 15χρονο υιοθετημένο γιο του.

Ο 15χρονος Κωνσταντίνος, που χθες επρόκειτο να καταθέσει και γραπτώς στους αστυνομικούς, είναι αναμφισβήτητα πρόσωπο-κλειδί στην πρωτοφανή σφαγή, ωστόσο η κατάθεσή του, αντί να λύσει απορίες, γεννά περισσότερες. Ο ανήλικος περιγράφει ότι δύο κουκουλοφόροι τού είπαν με κυπριακή προφορά «εσκοτώσαμε τους γονιούς σου, μεν φωνάζεις και τώρα εννά πάμε για τα λεφτά».

Ωστόσο, προκαλούν εντύπωση οι πληροφορίες του ShowTime-Cy ότι το πάνω μέρος της πιτζάμας του 15χρονου έχει βρεθεί ματωμένο μέσα σε ένα ποδοσφαιράκι και έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και πως πριν καλέσει τους γείτονες, είχε κάνει μπάνιο και είχε φορέσει ρούχα του πατέρα του!
Το κάτω μέρος της πιτζάμας του δεν έχει βρεθεί, όπως και το μαχαίρι, το οποίο ο δολοφόνος κάρφωσε 39 φορές στον λαιμό και στο σώμα των θυμάτων.

Τα ως τώρα ευρήματα δείχνουν ότι ο δολοφόνος χρησιμοποίησε και για τα δύο θύματα το ίδιο μαχαίρι, ένα κουζινομάχαιρο, που ενδεχομένως πήρε από την κουζίνα του σπιτιού, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου. Χθες οι αστυνομικοί επιστράτευσαν σκύλους και ανιχνευτές μετάλλου για να το εντοπίσουν καθώς, αν προκύψει ότι οι δράστες το πήραν από το σπίτι, σημαίνει ότι ήταν άοπλοι όταν μπήκαν.

Ψάχνουν το κίνητρο

Οι επικεφαλής των ερευνών αφήνουν μια αχτίδα αισιοδοξίας ότι έχουν μια πρώτη εικόνα που αναμένεται να οδηγήσει σε σύλληψη, όχι όμως και το κίνητρο. Φως θα ρίξουν οι εργαστηριακές εξετάσεις στα ευρήματα από τη σκηνή του μακελειού στον Στρόβολο, μεταξύ των οποίων ένα που χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σημαντικό. Πάντως, το προφίλ των θυμάτων δεν μπορεί να δικαιολογήσει το απίστευτο μένος του δράστη που προκάλεσε λουτρό αίματος.

Ο φιλήσυχος και αγαπητός μαθηματικός Γιώργος Χατζηγεωργίου, όπως και η 50χρονη Ελλαδίτισσα σύζυγός του Ντίνα Σεργίου, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας, δεν είχαν κύκλο και επαφές τέτοιες που να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ετσι ερευνώνται οι οικογενειακές σχέσεις τους, οι οικονομικές δοσοληψίες τους και ενδεχόμενες προστριβές, που για την ώρα οι μαρτυρίες λένε ότι δεν υπήρχαν.

Τα ερωτήματα γύρω από το πρωτοφανές θρίλερ είναι αμείλικτα: Γιατί σκότωσαν το ζευγάρι, αλλά κλείδωσαν τον γιο σε ημιυπόγειο και του είπαν να μη φοβάται και ότι δεν θα τον πειράξουν, όπως κατέθεσε; Γιατί δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι αλλά ούτε και φαίνεται ότι κάτι έχει κλαπεί; Πόσος χρόνος μεσολάβησε από το φονικό ώσπου να ειδοποιήσει τους γείτονες ο ανήλικος; Και γιατί δεν βρέθηκαν κηλίδες αίματος στη διαδρομή διαφυγής των δραστών;

Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί αναζητούν στη Ρωσία τους βιολογικούς γονείς του 15χρονου, που τον είχαν δώσει για υιοθεσία στα τρία του, για να διαπιστωθεί αν είχαν επαφή μαζί του. Πάντως, η σχέση του μικρού με τους θετούς γονείς του χαρακτηρίζεται άριστη από όσους γνωρίζουν.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...