Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

MSC MUSICA: Μια εντυπωσιακή παρουσία στο λιμάνι του Πειραιά!

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA της MSC Cruises κατέπλευσε στον Πειραιά την Πέμπτη19 Απριλίου 2018.Δύο εντυπωσιακά και υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises, το MSC POESIA και το MSC MUSICA θα εξυπηρετούν τους επιβάτες από τον Πειραιά για το 2018. Τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια έχουν εκτόπισμα 92.627 τόνων, με χωρητικότητα 3.223 επιβατών. Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τον Πειραιά με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1275 καμπίνες είναι εξωτερικές και μάλιστα με δικό τους μπαλκόνι!

2a 1259b

Φυσικά, η άνεση και η πολυτέλεια των δύο πλοίων δεν εξαντλείται στις καμπίνες: 15 εστιατόρια & bars, θέατρο 1.240 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 4 Jacuzzi, 3 πισίνες, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια που προσεγγίζουν, είναι μερικά από τα στοιχεία που συμπληρώνουν τις παροχές μιας αξέχαστης και χαλαρωτικής κρουαζιέρας.

2a 1278

Στις αρχές Ιουνίου, προερχόμενο από την Βενετία, το MSC POESIA θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, για ένα ταξίδι  στα ομορφότερα μέρη της Αν. Μεσογείου: Πειραιάς – Αγίους Σαράντα (Αλβανία) – Ντουμπρόβνικ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία)  – Μπάρι (Ιταλία) – Κατάκολο – Μύκονο – Πειραιάς.

2a 1291

Το MSC MUSICA θα ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο επίσης αρχές Ιουνίου και θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, σε μια θαλάσσια περιήγηση στις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου Πειραιάς – Κέρκυρα – Κοτόρ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία)  – Μπρίντιζι (Ιταλία) – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς.

2a 1295

Οι κρουαζιέρες αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη για το MSC Poesia και κάθε Πέμπτη για το MSC Musica, όλο το καλοκαίρι έως και τις αρχές Οκτωβρίου 2018.

2a 1298

Η εταιρεία  MSC Cruises είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιερών με 16 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια και με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Μόλις το 2003 ναυπηγήθηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο MSC Lyrica, το οποίο ανακαινίστηκε το 2015 μαζί με τα άλλα τρία κρουαζιερόπλοια της ίδιας σειράς.  

2b 0845

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε το πρώτο πλοίο της νέας σειράς Seaside,το MSC Seaside  154.000 τόνων και χωρητικότητας 5.000 επιβατών.  

2b 0858 0

Η εταιρεία πρέπει να σημειωθεί ότι εφαρμόζει για όλα της τα κρουαζιερόπλοια ένα αυστηρό πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος.

2b 0863

Η TOP KINISIS που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την MSC Cruises στην Ελλάδα και στην Κύπρο για τις αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά, προσκάλεσε εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων, δημοσιογράφους και φορείς του τουρισμού δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεναγηθούν και να γευματίσουν στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλοίο την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στο λιμάνι του Πειραιά.

b 0861

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Βεντούρης, Στελέχη της ΟΛΠ ΑΕ  κ.κ. CHEN Yuping (Manager Operation Department), Δημήτριος Αγραπίδης (Deputy Manager of  Cruises and Ferry Terminal Department), Χριστίνα Μπαμπουλάκη (Deputy Manager of Strategic Planning and Marketing Department), Νεκτάριος Δεμενόπουλος (Deputy Manager of PR, IR & Company Announcements Department).

msc13013693

Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν οι κ.κ., Angelo Capurro (Executive Director της MSC Cruises), Laura Damiano (Διευθύντρια Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της MSC Cruises), Νίκλης Αλεξάνδρου (Εκτελεστικός Διευθυντής της TOP KINISIS Κύπρου) και Γιώργος Αντώναρος (Γενικός Διευθυντής του TOP KINISIS Hellas).

Περισσότερες πληροφορίες / κρατήσεις: TOP KINISIS Hellas τηλ. 210 3232501.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...