Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Σκηνοθετημένο (?) τροχαίο

❱❱ «Φως» από την Αγγελική Νικολούλη στις συνθήκες θανάτου του φοιτητή της Νομικής Δημήτρη ΣωτηρίουΕρωτήματα προκαλούν οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου φοιτητή Νομικής και αθλητή του kick boxing Δημήτρη Σωτηρίου σε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου 2017, στο 52ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καβάλας – Αμφίπολης, καθώς καινούργια στοιχεία δείχνουν ότι ενδεχομένως να ήταν «σκηνοθετημένο» για να καλυφθεί ένα προμελετημένο έγκλημα! 

Το βίντεο-ντοκουμέντο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, αποτυπώνει τη στιγμή που χάνει τη ζωή του ο άτυχος νεαρός. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιος είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον 26χρονο από την Ελευθερούπολη, ανατρέποντας τα έως σήμερα δεδομένα. Σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου, το βίντεο που μελέτησε ο ειδικός πραγματογνώμονας της οικογένειας δείχνει ότι το αυτοκίνητο του φοιτητή ξέφυγε από την πορεία του, όταν τον τύφλωσαν δέσμες φωτός από δύο οχήματα που του είχαν στήσει καρτέρι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και τη ζωή του.

Μάρτυρας ανέφερε στην εκπομπή ότι το μοιραίο βράδυ είδε τον Δημήτρη να διασκεδάζει με δύο φίλους του σε μπαρ, προσθέτοντας ότι δεν ήπιε και έφυγε σχετικά γρήγορα. Από άλλες μαρτυρίες αποκαλύφθηκε ότι έξω από το μπαρ έγινε ένας άγριος καβγάς, πληροφορία την οποία δεν ερεύνησε η Αστυνομία, που από την αρχή αντιμετώπισε την υπόθεση ως τροχαίο. Ενας τρίτος μάρτυρας αποκάλυψε στο «Τούνελ» ότι το επίμαχο διάστημα μέλη συμμορίας είχαν διαρρήξει καταστήματα στην περιοχή του δυστυχήματος και δεν αποκλείεται ο 26χρονος να βρέθηκε στο σημείο τη στιγμή που προσπάθησαν να διαφύγουν και να τον ανάγκασαν να εκτραπεί της πορείας του.

Υστερα απ’ όλες αυτές τις αποκαλύψεις η οικογένεια πρόκειται να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, ανασύροντας την υπόθεση από τα συρτάρια της Εισαγγελίας Καβάλας, όπου βρίσκεται «παγωμένη» όλους αυτούς τους μήνες. Μάλιστα, έχει ορίσει τον ειδικό πραγματογνώμονα Κωνσταντίνο Καραπάνο, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι οδηγοί των δύο άλλων αυτοκινήτων που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φάνηκε σαν να τον περίμεναν στο σημείο, ενώ δεν ειδοποίησαν τις Αρχές για το τροχαίο και εγκατέλειψαν το θύμα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...