Ακυρώσεις γάμων στη Λίνδο

❱❱ Απαγόρευση τέλεσής τους στο προαύλιο του Μοναστηριού του Αγίου ΠαύλουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

«Βροχή» πέφτουν ακυρώσεις των πολιτικών γάμων που είχαν προγραμματιστεί στη Λίνδο από μελλόνυμφα ζευγάρια του εξωτερικού, μετά την απαγόρευση τέλεσής τους στον αύλειο χώρο του μοναστηριού του Αγίου Παύλου από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.
Αιτία ήταν οι απρέπειες που είχε κάνει νεόνυμφο ζευγάρι Βρετανών τον Οκτώβριο, με φωτογραφίες σε στάση στοματικού έρωτα, που ανάγκασαν τον μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο να δώσει εντολή για την απαγόρευση.

Ηδη, 300 από τους 700 πολιτικούς γάμους ζευγαριών από χώρες του εξωτερικού που είχαν προγραμματιστεί να τελεστούν το καλοκαίρι στη Λίνδο έχουν ακυρωθεί, παρά την εναλλακτική λύση που δόθηκε! Ο Δήμος της Ρόδου, για να αποφύγει την οικονομική ζημιά που θα φέρουν στο νησί οι μαζικές ακυρώσεις, έσπευσε να δώσει λύση στο πρόβλημα, τοποθετώντας πλωτή πλατφόρμα σε σημείο που έχει φόντο το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, το οποίο κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες μελλονύμφους από κάθε γωνιά της γης. Η χωροθέτηση της ειδικής πλατφόρμας έγινε σε συνεργασία της δημοτικής Αρχής και της τοπικής κοινότητας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του χώρου και στο περιβάλλον.

Στοματικό sex

Ολα αυτά είναι αποτέλεσμα του σάλου που ξέσπασε μετά την επίμαχη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου, με ένα ζευγάρι να κάνει στοματικό σεξ στο προαύλιο του ναού μετά τον γάμο του.
«Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» ανέφερε ο μητροπολίτης Ρόδου, εξηγώντας ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο Μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, όμως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Το ζευγάρι των Βρετανών είχε εμφανιστεί μετανιωμένο μετά τις αντιδράσεις μελλονύμφων από την απαγόρευση του μητροπολίτη. Πολλοί δήλωσαν εξοργισμένοι για την «ανόητη», όπως χαρακτήρισαν, συμπεριφορά του ζευγαριού, αφού έχασαν πολλά χρήματα, καθώς είχαν κάνει προετοιμασίες και είχαν κλείσει δωμάτια για δεκάδες καλεσμένους για μία εβδομάδα!

Αλλά και οι εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών εταιριών που διοργανώνουν εκατοντάδες εκδρομές για τον σκοπό αυτό στη Ρόδο κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού είχαν κρατήσεις για γάμους στο ξωκλήσι μέχρι και το 2020!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ