Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ένας ο killer

❱❱ Πρωτοφανές μίσος για τα θύματά του είχε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Κύπρο, σύμφωνα με την ιατροδικαστήΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Ενας ο δράστης, ένα το μαχαίρι και πρωτοφανές μίσος για τα θύματά του! Η «σκηνή του εγκλήματος» στην υπόθεση της άγριας σφαγής του ζεύγους Χατζηγεωργίου, που συνταράσσει την Κύπρο, «μίλησε» και άρχισε να δίνει σημαντικά στοιχεία που σιγά σιγά ξεδιπλώνουν το αιματοβαμμένο κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Η πολυαναμενόμενη γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου κρίθηκε ότι πρέπει να ληφθεί με τη συμμετοχή παιδοψυχολόγου και ειδικών, όποτε το αποφασίσουν οι ανακριτές, και αφού έχουν συγκεντρωθεί επιπλέον στοιχεία, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης. Στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή ανακριτών και Αστυνομίας ο γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης διαπίστωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε στοιχεία και ζήτησε νέο κύκλο καταθέσεων από το περιβάλλον της οικογένειας. Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι ένα από τα χαμένα κομμάτια του παζλ είναι και το φονικό μαχαίρι με το οποίο κατακρεουργήθηκαν ο καθηγητής Μαθηματικών και η σύζυγός του. Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου καταλήγει ότι φυσικός δράστης του μακελειού ήταν ένα άτομο.

Οι ιατροδικαστές εξέτασαν στο μεταξύ και τον 15χρονο που είχε επαφή με τους δύο δράστες, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, εισέβαλαν στο σπίτι, και το μόνο που διαπιστώθηκε ήταν ότι έφερε μώλωπες στα γόνατα, που ίσως σχετίζονται με αθλητικές δραστηριότητες.

Οι τρεις ιατροδικαστές που εργάζονται πυρετωδώς, Ελένη Αντωνίου, Χαρά Σπηλιοπούλου και, εκ μέρους της οικογένειας, Μάριος Ματσάκης, μετά τη διενέργεια δύο νεκροτομών φαίνεται ότι έχουν ταύτιση απόψεων για την υπόθεση. Βέβαια, καταλυτικό ρόλο θα παίξουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που αναμένονται με αγωνία για να διαπιστωθεί εάν στην αιματοβαμμένη κρεβατοκάμαρα αλλά και στα άλλα δωμάτια υπήρξε παρουσία ξένου προσώπου.

Εντύπωση πάντως προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Μάριου Ματσάκη ότι δεν του επετράπη να κάνει αυτοψία στον χώρο του εγκλήματος για να έχει καθαρότερη εικόνα. «Εχουν περάσει πολλοί από εκεί και μόνο σε εμένα απαγορεύτηκε αυτό» είπε, δείχνοντας την ενόχλησή του.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα ερευνών, ο αγαπητός σε όλους Γιώργος Χατζηγεωργίου και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Σεργίου – Χατζηγεωργίου οδηγούνται σήμερα στην τελευταία τους κατοικία, αφού οι ιατροδικαστές έδωσαν το πράσινο φως για την ταφή τους. Η κηδεία τους είναι προγραμματισμένη για τις 3 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταύρου στον Στρόβολο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...