Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Σοκ! 22χρονη φοιτήτρια η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε μέσα σε σακούλα

❱❱ Η απίστευτη ιστορία πίσω από το μακάβριο θρίλερ στη Νέα ΣμύρνηΜια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία διέμενε με τη μητέρα της στην πολυκατοικία της οδού Πριγκιποννήσων στη Νέα Σμύρνη, είναι τελικά η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια σακούλα στον ακάλυπτο χώρο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που είχαν επικεντρώσει τις έρευνες στην περιοχή προσήγαγαν αρχικά ως ύποπτη την 22χρονη φοιτήτρια και αμέσως της έθεσαν συγκεκριμένες ερωτήσεις. Λίγη ώρα αργότερα, η νεαρή δεν άντεξε και φέρεται ότι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Η 22χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, έμεινε έγκυος χωρίς να το επιθυμεί από έναν συμφοιτητή της και φοβούμενη την αντίδραση των συγγενών της φρόντισε να το κρατήσει κρυφό.

Σε αυτό τη βοήθησε το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα εύσωμη και έτσι τα περιττά κιλά κάλυπταν την εγκυμοσύνη της από όλους όσοι την έβλεπαν και κυρίως από τη μητέρα της, με την οποία έμεναν μαζί. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημέρωμα Σαββάτου φέρεται ότι γέννησε, μάλλον στην τουαλέτα του διαμερίσματος, έκοψε τον ομφάλιο λώρο του παιδιού μ’ ένα ψαλίδι, το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, πάνω σε ένα δίχτυ, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα καταλάβει το παραμικρό.

Στο νοσοκομείο

Η μητέρα του νεκρού αγοριού μετά την ομολογία και την κατάθεσή της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Το νεογέννητο αγοράκι, όπως έδειξαν και οι ακτινογραφίες, δεν έφερε το παραμικρό κάταγμα ή κάκωση στο σώμα και έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων για να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αυτό που ανατριχιάζει είναι ότι γεννήθηκε ζωντανό και πάνω από 3,5 κιλά, ήταν ολοκληρωμένη κύηση 9 μηνών και πέθανε ελάχιστες ώρες μετά τη γέννησή του, δηλαδή από 12 έως 20 ώρες πριν βρεθεί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, πιθανόν δηλαδή έμεινε όλη τη νύχτα έτσι μέχρι να καταλήξει από το κρύο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...