Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Το «τέρας» δεν βάζει μυαλό!

❱❱ Ο ισοβίτης για τον άγριο φόνο 34χρονης Χρήστος Παπάζογλου «έφαγε» άλλους 20 μήνες για απάτη  μέσα από τη φυλακήΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Νέα ποινή επιβλήθηκε στο «τέρας» της Ξάνθης, που τα Χριστούγεννα του 2012 είχε βιάσει και κάψει ζωντανή στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Ο 33χρονος ισοβίτης Χρήστος Παπάζογλου καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε 20 μήνες φυλάκιση για απάτη κατ’ εξακολούθηση, έπειτα από σχετικές καταγγελίες τριών κατοίκων της Ξάνθης ότι τους εξαπάτησε μέσα από τη φυλακή! Σύμφωνα με όσα είπαν στην Αστυνομία, ο Παπάζογλου, που κρατείται στις Φυλακές Γρεβενών εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών για τη δολοφονία της Ζωής, μέσω της δράσης κυκλώματος που δρα σε ολόκληρη την Ελλάδα τούς απέσπασε χρήματα κάνοντας τον εκπρόσωπο χρηματιστηριακής εταιρίας.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία, τηλεφωνούσε από καρτοτηλέφωνο της φυλακής σε ανθρώπους που γνώριζε ότι είχαν χρήματα και τους έλεγε ότι λόγω capital controls κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους. Ομως, τους καθησύχαζε λέγοντάς τους ότι είναι εκπρόσωπος χρηματιστηριακής εταιρίας και πως θα τους εξασφάλιζε τα χρήματα. Ετσι, κατάφερε να ξεγελάσει τουλάχιστον τρεις κατοίκους της Ξάνθης (όσοι, δηλαδή, έκαναν την καταγγελία) και να τους αποσπάσει ποσά τα οποία και κατέθεταν σε λογαριασμό ενός πρώην κρατουμένου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταδικάστηκε με την ίδια ποινή.

Ο Χρήστος Παπάζογλου σόκαρε το πανελλήνιο όταν ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου 2012 βασάνισε και σκότωσε την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου από την Ξάνθη. Ο Παπάζογλου ακολούθησε την κοπέλα που επέστρεφε από διασκέδαση και τη στιγμή που έψαχνε τα κλειδιά στην τσάντα της τής επιτέθηκε και τη βίασε.
Οπως είχε πει σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής, η 34χρονη έφερε δύο τομές στα γεννητικά της όργανα, ενώ προτού ξεψυχήσει από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο δολοφόνος την περιέλουσε με βενζίνη που έκλεψε από παρακείμενο σταθμευμένο μηχανάκι και την έκαψε ζωντανή. Η άμοιρη κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από τους φρικτούς πόνους και λίγα δευτερόλεπτα μετά άφησε την τελευταία πνοή της. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο πατέρας και ο αδερφός της κατέβηκαν για να σβήσουν τη φωτιά, δίχως να γνωρίζουν το άσχημο παιχνίδι που τους επιφύλασσε η μοίρα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...