Για τον αετό του Αιγαίου

❱❱ Υποψήφιος διδάκτωρ στα Οικονομικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας μαζεύει χρήματα που θα δοθούν στην οικογένεια του σμηναγού ΜπαλταδώρουΣυγκλονισμένος από τη θυσία του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου και έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι την αγωνία που νιώθει μια οικογένεια όταν ένα μέλος της συγκαταλέγεται στους κόλπους της Πολεμικής Αεροπορίας -στη δική του περίπτωση αυτό το μέλος είναι ο αδερφός της συζύγου του-, ο υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά (με εξειδίκευση στη συμμετοχική χρηματοδότηση – crowdfunding) Ευστάθιος Καρπούζης ξεκίνησε στις 17 Απριλίου ένα σημαντικό εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, μέσα από την ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding «GiveandFund» συγκεντρώνει χρήματα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην οικογένεια του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου.
Μοναδικός στόχος του είναι να νιώσει η οικογένεια ότι δεν είναι μόνη της αυτές τις στιγμές που βιώνει τον πόνο και να μη λησμονηθεί η θυσία ακόμη ενός ήρωα.

Στόχο του έχει βάλει τα 10.000 ευρώ, ωστόσο, το ποσό είναι καθαρά συμβολικό, καθώς ενδέχεται να συγκεντρωθούν λιγότερα ή ακόμη και περισσότερα χρήματα. Πάντως, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, μετά το τέλος της διαδικασίας, το οποίο είναι στις 26 Μαΐου, ο κ. Καρπούζης επιθυμεί να παραδώσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα χρήματα από όλα τα άτομα που στήριξαν, δίνοντας ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό, το εγχείρημά του.

Διαφάνεια

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Καρπούζης θέλει η διαδικασία της συγκέντρωσης των χρημάτων να χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης, ώστε να μπορεί ο καθένας που μπαίνει στη σελίδα να βλέπει ανά πάσα στιγμή το ποσό που έχει συγκεντρωθεί.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει σκεφτεί και το ενδεχόμενο η οικογένεια να μη θελήσει να δεχτεί τα χρήματα για οποιοδήποτε λόγο.
Τότε, όπως αναφέρει, αυτά θα δοθούν είτε σε οικογένειες θανόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ή Σωμάτων Ασφαλείας και σε περίπτωση που ούτε αυτό καταστεί δυνατό, το ποσό θα λάβει ο Σύλλογος Οραμα Ελπίδας. Σημειώνεται ότι τις λίγες μέρες που τρέχει η προσπάθεια έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 1.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ