Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πέντε ολόκληρα χρόνια προετοίμαζαν τη σφαγή του ζευγαριού στη Λευκωσία

❱❱ Πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές ο 33χρονος που έπιασαν στην Κύπρο ως ύποπτο για το έγκλημα 
❱❱ Ο 33χρονος που έχει συλληφθεί ονειρευόταν χλιδάτη ζωήΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Η «ομίχλη» που σκέπαζε το άγριο διπλό έγκλημα της Κύπρου αρχίζει να διαλύεται, ύστερα από όσα είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο 33χρονος σεσημασμένος κακοποιός από την Αγία Νάπα που συνελήφθη ως ύποπτος το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 33χρονος εργάτης και πατέρας ενός παιδιού δείχνει διάθεση να συνεργαστεί και να κατονομάσει ποιοι εμπλέκονται στο διπλό μακελειό της 19ης Απριλίου, αλλά και τα κίνητρα που είχαν οι δράστες.

Οπως είπε, ήταν κάτι που σχεδιαζόταν εδώ και πέντε χρόνια, ωστόσο, παρά την προετοιμασία, το διπλό έγκλημα και ο σφαγιασμός του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν τέλεια…

Βρήκαν DNA του

Τα στοιχεία σε βάρος του 33χρονου είναι πολλά και δύσκολα αντικρούονται: Εκδορές στα χέρια του, που ταυτίζονται με τον χρόνο των δολοφονιών, δικό του DNA στο σπίτι, παπούτσια του που βρέθηκαν στον χώρο και e3eμια γραπτή μαρτυρία-φωτιά. Αυτή αναφέρει ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 είπε σε συγγενικό του πρόσωπο: «Αύριο θα κάμω μια δουλειά, θα γίνω πολύ πλούσιος, θα αγοράσω τα σπίτια στην περιοχή και θα σας βγάλω έξω».

Και, όταν ο συγγενής του τον ρώτησε «πού θα βρεις τα χρήματα;», απάντησε: «…Εν σίουρη τούτη η δουλειά, γιατί έχουμε άνθρωπο που τη μέσα μερκά».

Αυτή η φράση του «πονοκεφαλιάζει» τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος ήταν ο άνθρωπος «από μέσα» που θα βοηθούσε τους δράστες. Βέβαια, τα δύο σημειωματάρια, που λέγεται ότι βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του, τα οποία περιέχουν σημειώσεις για το σπίτι, ίσως λύσουν όλες τις απορίες.

Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι αρκετά, όπως ο ρόλος του 33χρονου, που αρνείται ότι σκότωσε, ο λόγος που άφησε τα παπούτσια του στο σπίτι, η ταυτότητα του δεύτερου δράστη και αν υπάρχει ιθύνων νους που σχεδίασε το έγκλημα και τους έστειλε εκεί. Επίσης, γιατί επέδειξαν τόσο μένος, με αλλεπάλληλες μαχαιριές, αλλά και πού είναι το μαχαίρι; Μήπως αναγνώρισαν τα θύματα τον δολοφόνο τους και τότε τους κατακρεούργησε; Είναι ένα εύλογο ερώτημα.

Εφιάλτης

Σύμφωνα με όσα είπε στους ανακριτές ο 15χρονος γιος, ενώ κοιμόταν άκουσε το κλάμα της μητέρας του, χωρίς να είναι σίγουρος αν αυτό συνέβαινε στην πραγματικότητα ή ήταν εφιάλτης. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άγνωστος χωρίς κουκούλα τον πλησίασε λέγοντάς του: «Εσκότωσα τους γονείς σου. Πού είναι τα λεφτά;» Αυτός ο άνδρας τράβηξε το παιδί από το κρεβάτι και του είπε: «Μη φοβάσαι, εν θα σε πειράξω, έχω και εγώ γιο».

Τότε εμφανίστηκε ο δεύτερος άντρας, που φορούσε κουκούλα, και τον οδήγησαν στο υπόγειο, απ’ όπου κατάφερε να φύγει και να ζητήσει βοήθεια, δυστυχώς μετά την τραγωδία.

Πλέον, ο μικρός καλείται να κάνει και την αναγνώριση όσων οι αστυνομικοί θα βάλουν απέναντί του ως δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις διωκτικές Αρχές αναζητούνται άλλα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Οι μακελάρηδες, που φαίνεται ότι διέρρηξαν το παράθυρο της κουζίνας για να μπουν στο σπίτι, το μόνο που κατάφεραν να πάρουν είναι το πορτοφόλι του 60χρονου καθηγητή με ό,τι χρήματα είχε μέσα και τις κάρτες του.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...