«Κελάηδησε»

❱❱ Δύο αδέλφια «μπουμπούκια» κατονόμασε ως συνεργούς του στο διπλό φονικό στην Κύπρο ο 33χρονοςΑνοίγει η «βεντάλια» των υπόπτων, αφού ο 33χρονος που βρίσκεται στα χέρια των αστυνοµικών για το διπλό φονικό στον Στρόβολο της Κύπρου φαίνεται ότι είναι… λαλίστατος και διατεθειµένος να «δώσει» όλους όσοι σχεδίασαν την εισβολή στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού, που κατέληξε στον σφαγιασµό του. 

Αν και µέχρι αργά χθες το απόγευµα η Αστυνοµία δεν επιβεβαίωνε ότι βρισκόταν εν αναµονή νέων συλλήψεων, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 33χρονος τεχνίτης «κελάηδησε» και κατονόµασε ως συνεργούς του δύο αδέλφια από τη Λευκωσία. Πρόκειται, όπως ανέφερε ο «Πολίτης», για άτοµα τα οποία έχουν… πλούσιο βιογραφικό, µε διαρρήξεις, κλοπές, πλαστά χαρτονοµίσµατα, και είναι γνώριµα της Αστυνοµίας. Ο 33χρονος ωστόσο για το µόνο που δεν έχει µιλήσει είναι για τον ρόλο που έπαιξε ο ίδιος τη µοιραία νύχτα της 19ης Απριλίου στην κατακρεούργηση του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει εξηγήσει ούτε καν πώς βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού τα παπούτσια του. Απαντήσεις βέβαια ίσως δώσουν τα δύο σηµειωµατάρια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του, τα οποία περιέχουν σηµειώσεις για την υπόθεση και είναι άγνωστο γιατί τα κράτησε ο συλληφθείς. 

∆εν έχει επίσης λυθεί το αίνιγµα µε τον «άνθρωπο από τη µέσα µεριά» που θα βοηθούσε στην εισβολή, όπως είπε ο 33χρονος, όπως και τα πολλά λάθη που έγιναν για κάτι που οι δράστες σχεδίαζαν για πέντε χρόνια. Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η επίσηµη γραπτή κατάθεση του µοναδικού αυτόπτη µάρτυρα, του 15χρονου υιοθετηµένου παιδιού του άτυχου ζευγαριού, παρουσία παιδοψυχιάτρων και συγγενών του, ώστε να νιώσει πιο άνετα επαναφέροντας στη µνήµη του τις άγριες σκηνές εκείνης της νύχτας. 

Παράλληλα, επρόκειτο να κληθεί να έρθει ξανά πρόσωπο µε πρόσωπο µε έναν από τους δράστες στη διαδικασία αναγνώρισης, καθώς ο ανήλικος είχε πει ότι είδε τον έναν δράστη που δεν φορούσε κουκούλα, ο οποίος ήταν λεπτός µε µούσι και είχε ύψος περίπου 1,70 µ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ