Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Στον κόσμο των παραισθήσεων ο «εγκέφαλος» της σφαγής του άτυχου ζευγαριού

❱❱ «Καίνε» τον «εγκέφαλο» του φονικού στην Κύπρο οι καταθέσεις των άλλων συλληφθέντων και το DNAΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τις διωκτικές Αρχές της Κύπρου, οι οποίες θα πρέπει έως την ερχόμενη Παρασκευή να έχουν κλείσει τον φάκελο της πολύκροτης υπόθεσης του διπλού εγκλήματος στον Στρόβολο.

Τότε εκπνέει το διάταγμα κράτησης του 33χρονου φερόμενου ως ενορχηστρωτή της δολοφονίας και θα πρέπει να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη μαζί με τους άλλους τρεις συλληφθέντες, που αλληλοκαρφώνονται.

Ο Λοΐζος Τζιωνής αρνείται ότι εκείνος συνέλαβε το σχέδιο για το «μεγάλο κόλπο» αλλά και ότι κατέσφαξε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου. Τον «καίνε», ωστόσο, οι καταθέσεις της φίλης του και των υπόλοιπων συλληφθέντων αλλά και το DNA από τον χώρο, τα ματωμένα ρούχα και το μαχαίρι που βρέθηκαν κρυμμένα στο πατρικό του.

Τον «έδωσαν στεγνά»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 22χρονη σύντροφός του Σάρα Σιάνς όσο και ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού τον έχουν «δώσει στεγνά» στις καταθέσεις τους, στις οποίες υποστηρίζουν ότι το βράδυ της τραγωδίας ο Τζιωνής βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο τέταρτος συλληφθείς, ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος, τον οποίο υπέδειξε η κοπέλα και αποδέχτηκε άμεσα την εμπλοκή του. Ωστόσο, η δικαιολογία για τα ναρκωτικά δεν πρόκειται να ελαφρύνει τις ευθύνες του δράστη, αν και εξηγεί τις δεκάδες μαχαιριές στα θύματα.
Η Αστυνομία θέλει να «δέσει» την υπόθεση με ακλόνητα στοιχεία, που να ταιριάζουν απόλυτα με τις αναπαραστάσεις που έκαναν οι συλληφθέντες στο αιματοβαμμένο διαμέρισμα του Στροβόλου αλλά και να αποδοθούν οι ευθύνες του καθενός.

Ο Λοΐζος Τζιωνής επιχείρησε να στήσει πολλές διαφορετικές «παραστάσεις», μιλώντας πότε για βοήθεια εκ των έσω, πότε για κληρονομιές και ρωσική μαφία, ώσπου να καταλήξει να φορτώσει το διπλό φονικό στον ετεροθαλή αδελφό του, όταν έσφιξε ο κλοιός.
Οπως φαίνεται, στο θολωμένο από τα ναρκω τικά μυαλό του θεωρούσε ότι θα έκανε το τέλειο έγκλημα, με λεία ένα γεμάτο χρηματοκιβώτιο, που θα τους εξασφάλιζε χλιδάτη ζωή.

Ο «αγάπη μόνο» μιλά για τη selfie με τον δράστη

Η διασκέδαση και η χλιδάτη ζωή της νύχτας φαίνεται ότι ήταν όνειρο ζωής για τους συλληφθέντες, όπως άλλωστε προκύπτει και από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διασκεδάσεις σε νυχτερινά κέντρα. Αναφορικά με τη φωτογραφία του 33χρονου με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον «Αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη, τον Νοέμβριο του 2016, ο τελευταίος έδωσε την εξήγησή του μιλώντας στο Zougla.gr.

«Ενας ήρεμος άνθρωπος»

«Μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο εγώ, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο μάνατζέρ μας Σπύρος Ρέβης, μας περίμεναν τρία αυτοκίνητα. Στο μπροστινό αμάξι μπήκε ο μάνατζέρ μας με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο θα εμφανιζόμασταν, στο δεύτερο εγώ με την Τζούλια και το παλικάρι που φαίνεται στη φωτογραφία. Στο πίσω αμάξι βρίσκονταν άτομα που ανήκαν στο προσωπικό του μαγαζιού» εξήγησε ο «Αγάπη μόνο».

Ο 33χρονος ήταν ο άνθρωπος που τους μετέφερε και ζήτησε να βγάλουν μια selfie:
«Εδειχνε ένας ήρεμος άνθρωπος και χαμογελαστός» είπε ο Τάσος Ποτσέπης για την εντύπωση που του άφησε από την επαφή τους.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...