Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Εκανε τη ζωή μου κόλαση»

❱❱ Η σύντροφος του 33χρονου λέει ότι την βασάνιζε σεξουαλικά και ψυχολογικάΑν η κυνική ομολογία του 33χρονου Λοΐζου Τζιωνή έκλεισε τον φάκελο της ανατριχιαστικής διπλής δολοφονίας με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου στον Στρόβολο της Κύπρου, το κουβάρι της υπόθεσης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται μετά τη σύλληψη της 21χρονης συντρόφου του για συμμετοχή στο έγκλημα, η οποία αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε στους ανακριτές ότι ο 33χρονος έδωσε οδηγίες στην ίδια και στον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του να παραμείνουν στο σπίτι και να περιμένουν τηλεφώνημά του ώστε, μόλις τελειώσουν ο ίδιος μαζί με τον 22χρονο συνεργό του, να πάνε στο σπίτι της οικογένειας για να παραλάβουν τα κλοπιμαία. Οταν μάλιστα ο Τζιωνής τής είπε ότι σκότωσε το ζεύγος και δεν τον πίστεψε, εκείνος τη μετέφερε με το αυτοκίνητο στην περιοχή για να της δείξει ότι έλεγε αλήθεια, όμως είχε φτάσει ήδη η Αστυνομία κι έτσι αποχώρησαν, είπε στην κατάθεσή της.

Η κοπέλα ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα η σχέση της με τον 33χρονο είχε μετατραπεί σε βασανιστήριο. Υποστήριξε ότι, αν και πάσχει από σοβαρή ασθένεια που της προκαλεί έντονο πόνο, ο Τζιωνής ασκούσε σωματική και σεξουαλική βία πάνω της αδιαφορώντας για τη κατάστασή της. Ηθελε, είπε, να τον εγκαταλείψει, αλλά φοβόταν, συμπληρώνοντας ότι της είχε τρυπήσει μέχρι και τα λάστιχα του αυτοκινήτου της για να μη μετακινείται.

Οταν όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν στην ενοχή του, ο Λοΐζος Τζιωνής ομολόγησε τα πάντα με κυνισμό, όπως και ο 22χρονος συνεργός του. Κατά την ανάκριση, ο Τζιωνής είπε πως μπήκε στο σπίτι στον Στρόβολο από το παράθυρο του πρώτου ορόφου, αλλά τον αντιλήφθηκε άμεσα η 59χρονη Ντίνα Σεργίου, η οποία βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της. Οταν άρχισε να φωνάζει δυνατά, της επιτέθηκε και τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές.

Τις φωνές της άτυχης γυναίκας άκουσε ο σύζυγός της ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο, αλλά ο 33χρονος -που ίσως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών- τον κατακρεούργησε και αυτόν με δεκάδες μαχαιριές!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...