Στην Εντατική με βαριά πνευμονία ο Μάνος Αντώναρος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο γνωστός δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος (φωτό), που έχει προσβληθεί από βαριάς μορφής πνευμονία.Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, προσβεβλημένος από το λεγόμενο βακτήριο της λεγιονέλλας. Η πιο πιθανή εκδοχή τού πώς κόλλησε ο Μάνος Αντώναρος το εν λόγω βακτήριο είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, από κάποιο κλιματιστικό μηχάνημα.

Η νόσος των λεγεωναρίων είναι μια σοβαρή μορφή πνευμονίας, που προκαλείται συνήθως από μόλυνση με το βακτήριο που είναι γνωστό ως λεγιονέλλα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει κρίσιμη, εξαιτίας του κινδύνου επιπλοκών.

«Ο Μάνος είναι μαχητής, αγαπάει τη ζωή και ελπίζω ακράδαντα ότι θα βγει νικητής και από αυτή τη μεγάλη μάχη» αναφέρει σε δήλωσή του ο αδερφός του και πρώην στέλεχος της Ν. Δ. Ευάγγελος Αντώναρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...