Εικόνες ντροπής σε κοιμητήριο στη Χαλκίδα!

❱❱ Σε σακούλες σκουπιδιών ανθρώπινα οστά μετά την εκταφή Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία ενός κατοίκου της περιοχής Δροσιά στη Χαλκίδα, σύμφωνα με την οποία στο κοιμητήριο της περιοχής τα ανθρώπινα οστά που ανασύρονται μετά την εκταφή φυλάσσονται σε… σακούλες σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να γίνονται βορά στα αδέσποτα σκυλιά! 

Μάλιστα, τα λεγόμενά του επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο ίδιος, στις οποίες διακρίνονται διάσπαρτες μέσα στο νεκροταφείο οι πορτοκαλιές πλαστικές σακούλες με το μακάβριο περιεχόμενο!

Οπως αναφέρει ο Αργύρης Αφράτης, είναι διατεθειμένος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσει, όπως λέει, η περιύβριση των νεκρών: «Ενημερώθηκα πριν από μερικές μέρες από κάτοικο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθηδώνος σε τι κατάσταση βρίσκεται το κοιμητήριο της Ευαγγελίστριας στη Δροσιά.

Λύση του προβλήματος

Εκτός από τα χόρτα και τα σκουπίδια που υπάρχουν στο κοιμητήριο, με ενημέρωσε ότι δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα από τον νόμο ταφικά έθιμα, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην εκταφή των νεκρών. Οντως, όταν επισκέφθηκα το νεκροταφείο, διαπίστωσα ότι έχει δίκιο. Τα οστά των νεκρών ήταν μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, στη διάθεση των αδέσποτων σκύλων». Ο Αργύρης Αφράτης καταλήγει ότι, αν και ο Δήμος Ανθηδώνας έκανε δεκτή την πρόταση που κατέθεσε για προσωρινή λύση του προβλήματος, 10 ημέρες μετά δεν έχει γίνει το παραμικρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...