Εικόνες ντροπής σε κοιμητήριο στη Χαλκίδα!

❱❱ Σε σακούλες σκουπιδιών ανθρώπινα οστά μετά την εκταφή Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία ενός κατοίκου της περιοχής Δροσιά στη Χαλκίδα, σύμφωνα με την οποία στο κοιμητήριο της περιοχής τα ανθρώπινα οστά που ανασύρονται μετά την εκταφή φυλάσσονται σε… σακούλες σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να γίνονται βορά στα αδέσποτα σκυλιά! 

Μάλιστα, τα λεγόμενά του επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο ίδιος, στις οποίες διακρίνονται διάσπαρτες μέσα στο νεκροταφείο οι πορτοκαλιές πλαστικές σακούλες με το μακάβριο περιεχόμενο!

Οπως αναφέρει ο Αργύρης Αφράτης, είναι διατεθειμένος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσει, όπως λέει, η περιύβριση των νεκρών: «Ενημερώθηκα πριν από μερικές μέρες από κάτοικο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθηδώνος σε τι κατάσταση βρίσκεται το κοιμητήριο της Ευαγγελίστριας στη Δροσιά.

Λύση του προβλήματος

Εκτός από τα χόρτα και τα σκουπίδια που υπάρχουν στο κοιμητήριο, με ενημέρωσε ότι δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα από τον νόμο ταφικά έθιμα, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην εκταφή των νεκρών. Οντως, όταν επισκέφθηκα το νεκροταφείο, διαπίστωσα ότι έχει δίκιο. Τα οστά των νεκρών ήταν μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, στη διάθεση των αδέσποτων σκύλων». Ο Αργύρης Αφράτης καταλήγει ότι, αν και ο Δήμος Ανθηδώνας έκανε δεκτή την πρόταση που κατέθεσε για προσωρινή λύση του προβλήματος, 10 ημέρες μετά δεν έχει γίνει το παραμικρό.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ